mano vonia

mano vonia

Vonia pakolkas be kriaukles. Turime kriaukle 85cm ilgio, bet po kriaukle nenorim nei spinteles nei kojos daryt. Gal turite kokiu patarimu del jos pritvirtinimo, nes siena gipskartonio… Kazkodel bijom, kad gali neislaikyti. Bet gal be reikalo?

didelis veidrodis - Gerai Viskas labai jaukiai suplanuota Mirkt

tas laidas kabantis po gyvatuku tikrai gadina. del sito kolkas apsisprendziau gyvatuko nedeti.

spalvos kazkaip Blogai

labai grazu, ypac imontuojamas bakelis fainai sugalvota

neblogas sprendimas! Gerai

pas mus kriaukle pakabinta be jokiu spinteliu ant gipskartonio sienos. BET tai buvo planuota, tad toje vietoje, rengdami siena, meistrai specialiai profiliu metaliniu pridejo atitinkamai.

tik jus man pasakykit kaip naudojant vonia kaip dusa, siuo atveju, praustis taip, kad ant grindu butu bent minimaliai dregna?

ramunasm: tam yra uzhuolaidos arba pertvareles

ramunasm: pas mane irgi kampine vonia. prie jos tvirtinas istikline sienele - kai eini i dusa atsitveri nuo vonios ir viskas.

zbite tikrai teisi. Po gipskartoniu turi buti arba specialus laikiklis kriauklei arba darytas koks nors sutvirtinimas… Ant gipskartonio TIKRAI nesilaikys!

sienos su nisa turbut net nereikejo dazyti - islikus gipskartonio plokstes spalva Cha cha

AS ir dar neissididinus pagalvojau kad plikas gipskartonis Cha cha

Su tokiom zaliom plytelem mes derinom linksma ryskiai geltona sienu spalva… Šypsena

gipskartonio siena tokios kriaukles tikrai neislaikys, patarciau nerizikuoti. nebent jos tvirtinimai sutaptu su profiliu kad pritvirtint ne prie paties gipso o prie metalo.

Veidrodis liux. O nenorejai prie veidrodzio padaryti a’le palange smulkiems daiktams padeti (pvz. kosmetika ir pan.)?

Dekui visiems uz grazius zodzius ŠypsenaGreiswandir, palanges nebenorejom, ir taip virs tualeto padarem nisa, reiks dar joje lentyneles kada nors pasidaryti. Tik su kriaukle daryti, tai dar nesugalvojom.

ne, prie gipskartonio nekabinkit nieko Šypsena as tai isvis megstu ant krieukles parymot, kol ryte pagirios issisklaido Cha cha tai niekaip neislaikytu Šypsena… Nznau jei patys daretes ta gipskartonio siena tai manau sugebetumet ten prapjaut ar isardyt kazka, kad konstrukcija idiegt (bent pats taip daryciau). Kitaip tai nebent isorine laikanciaja struktura gamint, bet kaip suprantu nenorit…

afogena Taipdar ir zalia Girtas Girtas