Mano vakariene

Mano vakariene

Grazu. Niam niam

Tokia, galima sakyt, sveikuoliška… Mirkt

as tik sveika maista valgau Drovus

Gerai veikia smegenų plovimo aparatas Gerai Man čia viskas Gerai, bet pavadint tai sveika, kai žinai pats, kad nieko nežinai kaip tai buvo užauginta ir t.t. skamba juokingai.

Kas cE steikas?

bebenciux, airioj vershiena tikrai sveika ir svari, nes cia daug lietaus ir zole labai vesli ir zaliuoja praktiskai kiaurus metus .As perku steika tiesiai is mesos kombinato kur man ja atrenka pazystamas zmogus. Steika valgau 4-5 kartus per savaite ir atskiriu kur gera mesa kur prasta. Groovy Taip Angus versienos steikas

viskas ok ale kam tas kecupas?? Baisus

Vycia kad airijoj zalia ir grazi zole tai Juokiasi nu jo grazi, bet kaip jie laukus ir kuo tresia ar kada pasidomejai?? Klasta Juokiasi

Raganėle, na kam griauni žmogui žalią svajonę apie sveiką žolytę ir sveiką karvytę Liežuvis Cha cha

Atominio kuro atliekom treshia Pavargęs Bet jus Lietuvoj turbut geriau zinot kas Airijoj sveika valgyt kas ne Geraiikiuke, ten ne kechupas o pomidoru padazas

Apetytnai tas tavo kepsnys atrodo Velniūkštis Ufff

jo Cha cha…mesa kepta ant aliejaus ar siaip skrudinta kad ir ant ugnies vadint sveiku maistu… Juokiasi…siaip pavadinus…geru maistu,tai viskas ok…sutinku…labai gerai viskas,apart keciupo sintetinio,bet cia toli grazu iki sveikumo

bodies don’t lie Mirkt

Viskas sveikas, nuo ko nemirštama iškart Gerai Cha chaAirių pigmėjai surinkę sveikus pomidorus ir išspaudę padažą iškart jį pristatė pas Vycia ant stalo Gerai A bandei kada, iš sode užaugintų, pomidorų, pasidaryt padažo, panašaus į šitą esantį tavo lėkštėj? Juokiasi Net nekalbu apie nitritus, xujitus esančius rukoloj, salotų lapuose, pomidoruose, kurie realiai auginami šiltnamyje “sveikai”, kadangi ta AirijE saulės nemato, nu žodžiu, sveikiau nebebūna Cha chaSkanu? sakyčiau taip Geraio visa kita, tik savęs apgaudinėjimas Cha cha

nu tiesiog dietologai susirinke Valio nepyki labai kad nesveikai maitinuos Drovus eisiu pietum i Mcdonalda o vakare bulviu pasikepsiu Drovuskaip jau sakiau “bodies don’t lie” Labas

Jau durneliam mėsa bloga. Pas pačius smegenys praplautos. Eikit durneliai pirkit ekologiškus produktus Juokiasi

Būdamas emigrantu nebesupranti lietuvių kalbos ar ką? Kas čia kalba apie kalorijas ir dietas? Niekas nesako, kad čia šūdas, tiesiog niekas nežino, nei kaip tai auginama, nei kaip tręšiama, tai apie kokį šiais laikais sveikumą eina kalba? Galvijai auginami ant steroidų, daržovės ir t.t. tręšiami neaišku kuo irgi… ir begalė kitų niaunsų. Ne durnelis aČkarikas iš žaidimų klubo, išmoG suvokt tekstą Skaitau Juokiasi Juokiasi

bebenciux, papaskok ka gi tu taip sveikai valgai kur nera nei nitratu nei pesticidu… as sveika maista paskutini syk valgiau sibire, ten kur zmoniu po savaite laiko nesutiksi, kur vandeni geri tiesiai is upes, o kiaules laksto po tundra ir pacios prasimaitina. As apie “sveika maista” kalbu is maistines vertes puses, ir nekliedziu apie “svaru” maista, nes “svaraus” maisto praktiskai nebera. Todel ir valgau tai kas sveika ir prieinama

Tai nuo to ir reikėjo pradėt Gerai