mano tvora :)

mano tvora :slight_smile:

pinta purpurinio gluosnio tvora, sodinta pernai pavasari, aukstis kai kur 2,5 m.

Nekaltas kūdros krantai gerokai per statūs

buvo status, bet padariau tipo laipta, tai dabar no problem, be to maudynei yra padaryti laiptai su terasele, placiau cia picasaweb.google.lt/gedas.999999/Tvora?authkey=Gv1sRgCOv9gYH75e j_Hg#

Gražus namas Juokiasi picasaweb.google.lt/gedas.999999/Tvora?authkey=Gv1sRgCOv9gYH75e j_Hg#5508500774822417986

nu super. kiek metras kainavo?

kainavo 25 lt /m pasodino, stulpus sukase ir suriso

o namas tai nedidelis gavosi Cha cha maumedinis, kol tikra pastatysiu, nesupus Cha cha

Namas tai ten kampe budele? Cha cha

kaiiiii tankuma!

WC pirmas statinys, ba jei nebus tai tvora nudziut gali Juokiasi arba atvirksciai… toj vietoj nespeciau sienaut Cha cha

nu baldelinu kaip grazu Gerai keliagubas pynimas cia?

dvigubas , po sios ziemos kai kur pasalo, bet tik virsunes, tai greit atsistate… o dvigubas pynimas reikalingas tam kad jei vdrug isdzius kokia vytele, tai kita zaliuos ir nebus skyles tvoroj.

cia pernai metu foto, kai tik pasodinta picasaweb.google.lt/gedas.999999/NamoStatyba?authkey=Gv1sRgCO3Y 8d7lwoudjwE# biski paaugo Cha cha Kietas

grazu Gerai , bet turbut uzknisa pjaustyt kai atauga krumai Šypsena

nieko ten baisaus kai dirbi su teisingais irankiais husqvarna.com/lt/homeowner/products/hedge-trimmers/325he4x/ su rankinem zirklem butu mirtis alyvose Cha cha

Prieš ir Po žinoma efektingai atrodo, kai tokiam ne itin vaizdingam kraštovaizdžiui - tai išties puikus variantas Geraibet tai kūdrą jūs naujai išsikasėte??? Apakęs Ir tokią stačiais šlaitais, ir tokią kampuotą? galvojau kad čia koks sovietinis reliktas, kad gal jau tokią paveldėjot iš ko nors, todėl kur jau dingsi, taisyti brangu… O čia naujas kūrinys? Nukapot rankas ekskavatorininkui Nustebęs

kudra kase pries pora metu rudeni, manes kaip tik nebuvo, buvau latvijoj, tai tevuka pensinyka isdure… gylis tik apie 1.6 m ir nedakase 0.7 aro, o paskaiciavo kaip uz 3 arus… kai atvaziavau, tai ju jau nebuvo…, gerai kad kaina buvo tik 1700 lt , bet po to man siek tiek kainavo islyginimas… laime, kad saltiniu daug, per tokia karsta vasara net vanduo nezydejo, ziema ledas nebuvo storas …

Nebloga kudra, o kad vanduo nezydetu reik ileist pora placiakakciu anonsas.lt/portal/categories/339/1/0/1/article/24528 Gerai

kad ir taip nezydi… o siaip tai visi komerciniai tvenkiniai pardavineja ligota zuvi, jau ne vienas pazystamas turi beda, pirko is islauzo ir is kitu , pora menesiu praeina ir plaukioja karpiai aukstyn pilvais isberti, as zuvininu tik savo pagautas zuvis laukiniuose telkiniuose, be to kokia ten zuvis, karosai, lynai , keli eseriai ir vegele, daugiau nieko neverta zuvint, nes pavasari bus kitoms zuvims amen