Mano "Teisingas" auto

apie tai ir kalbu, vairas labai preciziskai reaguoja i pasukima Girtas

tikrai teisingas bolidas Gerai nebedaug ju liko gerai islaikytu…

šiaip ar taip 3gen. man gražesnis už 4gen. Mirkt

na sita karta nieko,bet tie apvalus bliudai tai nelabai

del to ir emiau sita, nes tie nauji nebeturi tokiu savybiu kaip sitas. kalbejau su zmogum, kuris turejo toki, o dabar turi naujesni, tai sake, kad nusivyle truputi HP4

kaip su kuro sanaudom reikalai?

jei ramiai vazinejant mieste galima i 11 sutilpt, bet dazniausiai buna 12-13, nes su ja neisheina ramiai vaziuot. pries tai turejau karbini toki, tai labai panasiai buvo nors ten tik 109hp.

na nezinau ar imanoma nusivilti,jei bliudas 2,2 vtecas 4ws Valionebent paeme mirusi

nu taip jis begejasi smagiai, bet pakaba neatidirba tokio darbo kaip sitame, ir tie storasikniai aukstesni truputeli.

vat HP5 jau kitas reikalas 2.2VTi… O HP4 tai ****s… O čia pas tave 90-91m.?

mhm idomiai jie kazkaip kas antras geras, nes su HP5 vel pasistenge, grizo labiau prie senu formu tik truputi suapvalino, bet jei nori gero tvarkingo HP5 tai teks paklot 20k+ uz 97-99 metus. mano sitas beveik 93, nes 1992 12 menesio

šiaip pagal galinius stopus ir priekinį bamperį tai lyg 90-91m. NekaltasPala, nuo 92m. jau 4gen. ėjo Pavargęs

man patinka kad jie platus. bet garso izoliacija vel pamirsta kazkur Nekaltas

del tu metu tai as nezinau cia vos ne kad vienas is paskutiniu pereinamas ale. o del garso izoliacijos, tai ja nelabai pasizymi. Dydis kad ir kaip butu keista, bet jis gal tik 5-8cm trumpesnis uz 5 bemsa, kazkada salia atsistojes buvau, tai palyginau.

hp3 lipucka. ir turejau hp3.

geras tas 4ws… bet tik ne tada kai reik detaliu ieskot… na o del handlingo, tai nu kaip cia pasakius, negali taip jau sakyt kad nereali masina, zinoma uz calibra geriau, bet irgi ne aukstumos Nekaltascia nelygu su kuo palyginsi… dizainas man patinka situ bliudu.

del detaliu tai as turiu donora, nes pries sita turejau 91’ metu tik karbini tai ten varikli iskepinau del termostato, sitas buvo su priekiu mustu truputeli, kai pirkau, tai pasinaudojau senojo detalem.

o tu ne iš pilaitės kartais? Prie Rimi kažkoks veikėjas turėjo 2 preludus, dar rudenį mačiau vienas su daužtu priekiu ir kitas šalia buvo, perinkinėjo kažką Nekaltas

nea, is seskines as, sita juoda priesh pora menesiu tik nusipirkau, seniau zalia turejau.