Mano šuo valgo cukinijas

Mano šuo valgo cukinijas

Čia gal modernatoriam ir nepatiks, bet juk negali visiems visada įtiktiŠypsena

Mano šuo valgo cukinijasJuokiasiJuokiasiJuokiasi. Šiandien pasiūliau , valgoTaip. O ką įdomesnio jūsų gyvūnai valgo?

tai kas??? mano mama ir tevas jas valgo su blynais

nuo mano kates reikia slepti traskucius,saldainius,sausainius,pyragus…
ji smalize didele.
ka bepaduotum,viska ragauja.o jei patinka,tai jau neatsiginsi jos.

Mano rotweileris raugintus kopustus labai mego Juokiasi

Pas mociute kaime,sunys valgo beveik viska:ivairias uogas,kopustus…Nekaltas

Taip pas mene šeimje yra irgi valgomos cukinijos(ir sublynais), dar brokoliai ir kalafijorai ir kitos panašios daržovės. Tik aš nevalgauBaisuVeeeBlogaiBaisuVeeeVeeeVeee

Tegul valgo bilia patinka

mano suo valgo agrastus, avietes, melynes, vynuogesNiam niam nureketuoja nuo manesTaip taip pat arbuzus ir kartais zalias morkasŠypsena

Mano suo valgo viska Taip Visiskai viska ka jam duodi is ranku Cha cha Nelabai cia gerai, bet ka jau padarysi… Labai megsta grauzti morkas (jis ju nevalgo, tik sugrauzia visur primetydamas tu gabaliuku Cha cha ) Dar jis ir svogunus valgo, bet situo neleidziame perdaug piktnaudziaut Ne Kai buvo braskiu sezonas, tai dar ir per darza pereidavo pavokdamas pora braskiu Juokiasi

mano suo visokiausias uogas megdavo: kadangi savara gyvendavo sode su tevais, eidavo pats ir skabydavo agrastus, serbentus nuo krumu Mirkt smagu budavo ziureti Cha cha

mano šuo valgo agrastus, agurkus, žemuoges labai mėgsta Taip, obuolius, svarainį vakar bandė, bet turbūt pasirodė per rūgštus Cha cha

Mano suo irgi megsta darzoves, uogas. Net slyvas eda, tai visas sukirmijusias jam ir atiduodu. Pilno dubenelio darzoviu nesuestu, bet kai sumaisyta su maistu, viska suryja.

prie tevu shunio mandarinu geriau nevalgyt… kiek duosi tiek sues Cha cha

mano dar vis žemes valgo, ar tai normalu, nes šuniukui tik 6 savaitės…?

mano praeitas šuo valgė viską iš kiemo: visas uogas, žirnius, agurkus viską. po to priprato ir bulves valgyt, obuolius, morkikesLaimingas žodžiu, viską valgė, ypač mėgo arbūzą, netgi fotkė yra…Šypsena

mano shuo tiesiog dievino morkas zalias ir pamidorus Cha cha ir dar pati ishmoko melynes mishke nuo krumeliu rinkt…budavo ankschiau ish delno eda, o poto ishmoko pati melyniaut…ten tai graziausias vaizdas budavo…Cha cha

Normalu manytina, kad nėra. Nors yra manančių, kad ne tik žemes, bet ir š… šuniui valgyti naudinga Baisu Gal peržiūrėk šuns maisto racioną.

mes šuniui pradėjom mėsos nebeduot,tai š… ėdaVeee

na dėl to š…tai mano šuo nevalgo Ne(ačiū dievui)dėl raciono, tai duodam pakankamai skirtingą maistą, bet gal trūksta kokių vitaminų ar…?