Mano rastas bjaurus
nafig iš viso šiais laikais dar dėl rašto rūpintis? nebent rašytojas būtum… ar gydytojas, ar kažkas panašaus… nes yapč pastarųjų raštą reiktų tikrai tvarkyt… o šiaip tai pirk nešiojamą pc ir spausdink sau į sveikatą… juk jau 21 amžius ar kelintas ten jau nebemadinga… su tušinuku rašyt…
mm… neisivaizduoju kaip reiktu pagelbet, juk neishmokinsiu rashyt… Gereik nekreipk demesio i tai ir stenkis rashyti leciau
Mano rastas irgi tragiskas,sakiau vasara reikes is naujo mokintis rasyt.nors ka parasau tai iskaitau.
Joa rastas pas mane irgi klaikus tad nezinau ka partart
jei tavo rastas bjaurus, siulau studijuoti medicina
rashyk spauzdintinem ! ash tayp nuo 9 jau darau daba 3 kursas jei ka !
Mano tai ankschiau grazhus lb buva, dalyrashchio konkurse pirma vieta
nu daba tai norm, bet kartais neiskaitau, nes laaaaaabai greitai rasau
tu tai nesiparink, dar geriau bjauriai rashyt gal.
nu gal nelabai.
Rašau, nes tiesiog noriu pasigirti: štai mano raštas yra labai gražus ir geras. Visos merginos giria. Sako, jog rašau taip pat gražiai, kaip ir pradinių klasių mokytojai, o kai rašau greitai - gaunasi daktariškas raštas, todėl kaikuriems pažįstamiems rašau atleidimo lapelius ir pan.
Na o tave tiesiog užjaučiu…
nu ir ko chia daba giries? ash irgi grazhiai rashau ;P~ ir mano klasiokai kai kurie irgi grazhiai rasho, net lb
bet daktarishkas rashtas
kartais praverchia
mano ir labaij baijsus rastas,bet man jis patinka,nors nusiskundimu dar neturejau…o pati as ji ioskaijtau
Na mano rastas irgi bjaurus,net pati neviska suskaitau bet uztai nusirasinejantys klasiokai ir mokytojai viska perskaito
Irjokiu nusiskundimu
Todel jo ir nekeiciu.
Jei nori kazka padaryt su rastu,tai siulau parasyt dailyrasti.Po sasiuvini kiekvienos raides.Atkalsi ranka ir automatiskai tau raideles raitys grazesnes
rashyk pawertes sasiuwiny i priesinga puse ney mokino shuley padeda kartays !
peezdec tema
piizdec nikas _ddd
Na mano draugei tai tevai pradejo rekt del bjauraus rasto (tevai jos labai reiklus ) tai jos drauge kuri graziai raso parase jai ant lapelio visa abecele o ji tas raides po pora kartu apvedziodavo…sake tragiskas darbas bet rezultatai
o ce tay nickas ! 666.
O mano labai grazus
jei kam nepatinka tema gali eit nx… man reikejo pagalbeles, nors nieko neisgirdau, visi pasake koks kokiu rastas ir tiek Xebra neveskit diskusijos, padekit graziia ismokt rasyt!!!
o tai ka mums dabar daryti kad tavo rastas bjaurus… ??? rasyk dailyrasti tik tiek galiu patarti. kaip 1oj klasej
o mano rastas tai pasigirsiu laaaabai grazus [zn nekorektiska]