mano pirmasis webpage’as apie nieka aplankykit, gal kam idomu bus
djmaras.ten.lt as nereklaminu ir nereikia man skaitliuko uzkelinet… seip tiesiog padareu puslapiuka apie nieka ir noriu suzinoti kokie yra jo minusai, nes noriu ismokti viska padaryti gereu ir graziau, taigi kas aplankys tai bukit geri nepatingekit ir parasykit savo nuomone, dekui…
na buvau as ten nuejusi, kad nusprendziau ten yra niuru!!! as parasiau sveciu knygoje savo tipo komentara galesi paskaityt prie progos
apie nieka…
na sipa wisai nieko()+) tik tos raudonos raides labai rezia aki
zinai as tevo svetaine ivertinau ir man parase:"jus pirmoji ivertinote sia svetaine!" keista ka daugiau niekas nevertino??
Na, tobulėjimui dar platūs keliai . Keisk foną, nes toks tinka tik astronomijos ir magijos puslapiams; raidžių spalvą; mažink šriftą, nes slankiklis apačioje vizualiai nepatraukliai atrodo, o ir šiaip yra nepatogu. Taip pat atnaujinimus siūlyčiau talpinti šalutiniame puslapyje, o pagrindinį padaryti patrauklesnį, įdomesnį. Dėk Pakso, tai gali būti nelegalu
… Bet, kaip pradžiai, visai nieko
.
p.s. dėl lietuvių kalbos … nuo komentarų susilaikysiu
…
tobulet zinau kad yra bilekiek…fonu kazkodel visi skundziasi man tai jis nieko visai, bet turbut pakeisiu
slankiklis apacioj tai jau tavo beda turbut, nes pas tave rezoliucija per maza ir netelpa i ekrana viskas, kiek zinau kitiem rodo be to slankiklio…paxa isemeu
nu kaip pirmas darbas gal ir nieko
hm… jeigu cia tavo pats pirmas bandymas puslapiu kurime, tai dar pakenciama