mano pirmas moto:))

mano pirmas moto:))

Na ir kaip tas moto?Db turiu B kategorija galvoju A1 kiek man tai kainuotu?

CB? Vau! kaip blizga…

Regitros motas Nekaltas Cha cha

utenos regitra toki turi Nekaltas Šypsena

kam a1, jei gali iškart a? Nekaltas o kaina abejoju ar skirtųsi daug

Galima iskart A??

ne, pirma reik T stazo 2 metus…

žinoma kad gali, jei turi metų atitinkamai.

A isigalioja tik po dvieju metu stazo su A1

Tai A galiu nuo (16m+2m)? Ar nuo 20 turedamas 2 metus B staza? Sumaiset cia mane Juokiasi

a gali nuo 18 tik bus a-su apribojimais … bet tu ja jau wistiek turesi , o po dwieju metu nors ir raketa ant 2 ratu wairuok (galingumas neribojamas)

tai kai laikeisi B kategoriją, negalvojai pirma išsilaikyti b1, jo? tai kodėl dabar galvoji taip apie a?

O nuo 20 metu negalima raketos? Nekaltas

As galvojau kad pirma su A1 2 metus atpielyt reikia po to galima persilaikyt i A Apsvaigęs

nu taigi forume yra daug informacijos apie tai. jei neklystu tai kaune regitroje ir as su tokiu egza laikiau Šypsena Gerai

cia kauno regitros mocas ir yra Šypsena

Px kiek tau metu ir kiek laiko vairuoji fura. Laikaisi a kategorija, issilaikius yraso A1 ir 2 metus turi vazinet su apribojimais, po 2 metu nieko perlaikinet nereikia, gali jamt erviena ir lekt.

Kaip ■■■■■■ mane tokie kurie nezino kaip yra viskas istikruju ir bandydami pasirodyt kokie jie specelistai, patarineja kitiems specelistams. Laikaisi A kategorija ne anksciau kaip nuo 18 metu. I teises yraso A kategorija su apribojimu iki 25kW. Praėjus 2 metam po A kategorijos teisiu isdavimo, gali nekreipt demesio i ta apribojima ir vazinet su raketom. A1 ir A pagal LR ystatymus yra dvi skirtingos kategorijos ir jokie stazai nuo A1 neprisipliusuoja prie A.

aisku Cha cha