Mano pilvukas
Nescios moterys Sakykit jus man ka norit, bet nescios moterys yra be galo grazios, jos tiesiog svyti
Kada seimos pagausejimo laukiat?
Ir dar kokios fotogeniskos
kokia grazi foto !!! as nei vienos tokios grazios neturiu…nerealiai…
Ačiū labai už pagyras Laukiam rugsėjo 8 dieną pagal paskaičiavimus, o kaip bus neaišku… Vyras fotografavo
Siek tiek pakadravus bei pakoregavus astruma gautusi puiki retro stiliaus foto.
Kad mes taip nemokam …
labai gražu
As ir tokios noreciau nuotraukos,bet pirma reik pilvoko …labai grazu
o ko lauki berniuko ar mergytes…mes beveik panasiu metu gimdysim bet man atrodo mano pilvelytis didesnis
gal daugiau svorio priaugau nei tu…nes tu sitoj foto nerealiai gerai isejus ir tokia patraukli ir tokia grazi…mmm…vyrui parodziau ir tas sake kad jau labai gera foto
laukiam berniuko
Paprašyk, kad ir tave vyras nufotografuotų - malonu bus prisiminti. O priaugau 11 kg. Ir pilvukas dabar kyla kaip ant mielių
prasiau…jam tokiu neiseina as irgi berniuko laukiu
jai Dievuliukas nesukeis,zinai kaip buna
o priaugau 16kg tai kaip ir daugiau nei tu…o kai pagalvoju kaip juos reikes numest
aha pas mane pilvukas irgi auga kaip ant mieliu,pati kiekviena diena juo stebiuosi…
Visiškai pritariu Umai - nėščios moterys tirkai labai gražios Visada gatvėje malonu į jas žiūrėt.
Oho. Kox didelis pilvas Nenoriu but nescia
O pati foto labai daili
Fainas pilvuzas Maniskis irgi greit toks bus
Sėkmės auginant
saunumelis lauktis stebukliuko…labai saunu ir gera jausti kai jis tavyje,o kai gimsta isvis nuostabu,kai zengia pirmuosius zingsnius,pradeda kalbeti,o kai pasako,kad myli teveli ir matyti tai isvis pasaka.vaikai musu gyvenimas ir dziaugsmas… as priaugau 19,5kg,bet juos numeciau labai greitai bemieges nakteles padaro savo,bet kai vaikiukas nusisypso tai pats nuostabiausias dalykas pasaulyje…
kilogramai krinta patys net nepastebesi…
lexxiuke → Ačiū už labai gražius žodžius
jetau kaip as jum pavydziu pilvuzu ir busimu ar jau esamu vaikuciu
Jau esamu