Mano pilvukas :)

Mano pilvukas :slight_smile:

Nescios moterys Gerai Sakykit jus man ka norit, bet nescios moterys yra be galo grazios, jos tiesiog svyti ŽvaigždėKada seimos pagausejimo laukiat? Mirkt

Ir dar kokios fotogeniskos Apakęs Cha cha

kokia grazi foto !!! as nei vienos tokios grazios neturiu…nerealiai…

Ačiū labai už pagyras ŠypsenaLaukiam rugsėjo 8 dieną pagal paskaičiavimus, o kaip bus neaišku… Vyras fotografavo Šypsena

Siek tiek pakadravus bei pakoregavus astruma gautusi puiki retro stiliaus foto.

Kad mes taip nemokam … Liežuvis

labai gražu Gėlė

As ir tokios noreciau nuotraukos,bet pirma reik pilvoko Cha cha …labai grazu Mirkt

o ko lauki berniuko ar mergytes…mes beveik panasiu metu gimdysim Šypsena bet man atrodo mano pilvelytis didesnis Cha cha gal daugiau svorio priaugau nei tu…nes tu sitoj foto nerealiai gerai isejus ir tokia patraukli ir tokia grazi…mmm…vyrui parodziau ir tas sake kad jau labai gera foto !!!

Tūsas laukiam berniuko Mirkt Paprašyk, kad ir tave vyras nufotografuotų - malonu bus prisiminti. O priaugau 11 kg. Ir pilvukas dabar kyla kaip ant mielių Juokiasi

prasiau…jam tokiu neiseina Šypsena as irgi berniuko laukiu Šypsenajai Dievuliukas nesukeis,zinai kaip buna Šypsena o priaugau 16kg tai kaip ir daugiau nei tu…o kai pagalvoju kaip juos reikes numest Šypsena aha pas mane pilvukas irgi auga kaip ant mieliu,pati kiekviena diena juo stebiuosi…

Visiškai pritariu Umai - nėščios moterys tirkai labai gražios TaipVisada gatvėje malonu į jas žiūrėt. Gėlė

Oho. Kox didelis pilvas Apakęs Nenoriu but nescia Ne Šypsena O pati foto labai daili Gėlė

Fainas pilvuzas Šypsena Maniskis irgi greit toks bus Drovus

Sėkmės auginant Labas

saunumelis lauktis stebukliuko…labai saunu ir gera jausti kai jis tavyje,o kai gimsta isvis nuostabu,kai zengia pirmuosius zingsnius,pradeda kalbeti,o kai pasako,kad myli teveli ir matyti tai isvis pasaka.vaikai musu gyvenimas ir dziaugsmas… Šypsenaas priaugau 19,5kg,bet juos numeciau labai greitai bemieges nakteles padaro savo,bet kai vaikiukas nusisypso tai pats nuostabiausias dalykas pasaulyje… Myliukilogramai krinta patys net nepastebesi… Labas

lexxiuke → Ačiū už labai gražius žodžius Bučkis

jetau kaip as jum pavydziu pilvuzu ir busimu ar jau esamu vaikuciu Apkabinimas

Jau esamu Laimingas