"Mano mociutes intelektas"Razruchai atminti

"Mano mociutes intelektas"ŠypsenaRazruchai atminti

močiutei respect, o razrucha - loxas IMO pats tikriausias.

Man pačiai gražus patirties išvagotas veidas, kuriame šviečia išmintis. Jei būtų mano valia, dėčiau tokį ant visų moteriškų žurnalų. …Vis žiūriu į išblukusią savo močiutės fotografiją ir tikiu netikima istoriją, kurią išgirdau per giminės gedulingus pietus -ištvėrusi karus ir kitokius sunkumus, sendama stebuklingai gražėjo. Tuo tarpu kitos, gražuolėmis buvusios, virto senomis bobomis… Veidas atspindi ne tik mirksnio nuotaiką ar jausmą: jame surašyta ne tik mūsų išmintis - jame surašyta mūsų emocinė biografija. Sorrius, bet čia labai daug negražių žmonių… Sučiauptomis lūpomis tarsi spjūviui ar gromuluojant ką nors neskanaus…

Krūta bobulė. A čia gal ta, kur per “Be tabu” keliavo po kurortus???

Ne,Nazi,ji paprasta kaimo moteryte,palaidojus visus savo 5 vaikus,padare paskutini issuki visiem,budama 92 pati nuvaziavo i didmiesti,issioperavo jai nepatinkanti apgama ant skruosto,ibo bjauroja jai veida,tada pareiske-noriu i seneliu namus,as nepakesiu jei busiu kam nasta,taip kaip piestu stojom pries jos sprendima,pati susirado sau tinkancius,dave kunigui…auka ir ten apsigyveno ir pasvilpaukit visi,jai taip patinka.Niekuo ji nesiskiria nuo kitu,rasau apie tai todel,kad koki zmogu nepaimk,jis idomus,grazus,keistas…

Supersuper , puikiai parašei. Aš manau, kad ana karta buvo žymiai tolerantiškesnė. O dabar visi tokie protingi, kategoriški, karštakošiai, stokojantys savikritiškumo. Iš ties, daugelis iš mūsų, neįsigilinę į esmę, tuoj puolam kitus smerkti. Ir tik kai nusiramini, dažnai supranti, jog pildamas paplavas, ne kitą sumenkini, o pats save… DrovusO kaip išmokti tos tolerancijos? Nustebęs Jei apskritai, tai išmokstami dalykai… Nekaltas

Gerai GėlėRazruchai deretu paskaityt ,gal ir suprastu bernas ka nors,o tai su savo drastiskom priemonem…

ruporai , tai džiaukis! Tame fone pats turi šansų atrodyti labai šaunus! Taip Bent pats sau… Mirkt

tavo mociute sventas zmogus…sakau tai be jokios ironijos… Gėlė Gėlė Gėlė

Stai del ko cia sugriztame… Ir nebutina rasyti, kai ismokstame perskaityti kitus. SupersuperGėlė

su visa pagarba Labas, bet iki Razruchos buvo tik vienas atvejis kai buvo garsiai trankoma durimis… …tai buvo Kissa, gal dar kas atsimena. P.S. nier ko pykti Razriau uz paraleles, ale panashumu yra Juokiasi

O jeigu nesugrįžtų Drovus? Ar kas nors pasigestų Drovus? Razruchos, kaip ten bebūtų, pasigendama Taip Nors ir išėjo garsiai trinkteldamas durimis. …Žygiuodama Vilniaus gatvėmis visuomet stabteliu ties muzikantu, dūdele pučiančio. Kurį deduosi seniai įsimylėjusi, nors puikiai suvokiu, kad meilė ir įsimylėjimas du skirtingi dalykai. Ir ne todėl, kad jau pavasariu kvepia, o tiesiog, kad puikiai jaučiuosi jį išvydus. Ir dar pasiutiškai smagu pajusti, kaip dūdelės nuodai suteka tiesiai į širdį. Puikiai suvoki, kad už per dieną surinktus pinigus, kaip ir paprastai, vakare jis išgers alaus. Bet jo melodijos velnioniškai smagu klausytis ir visai paprasta išsikraustyti iš proto - nors groja, regis, ir ne stebuklinga dūdele ŠypsenaTaigi, žodžių vertė priklauso nuo rašančių… O ne nuo sakančių…

Neieskok,mano drauge,cia nieko tarp eiluciu,buvai neeilinis,to nieks nenugincys. …Kai tevai isiverze i kambari su prakeiksmais ant manes ir AC/DC,mociute nustojo megst kojine ir pasake-atstokit,man ta muzika grazi…Mezge man megstini iki keliu ir dave 4 rublius tarybiniams sandalams irgi mociute…ir sake tevams-atstokit,ji PANKE!!!rasau padidintu sriftu bo ta jai nesuprantama zodi tardama visa dusia sudejo…ji,moteris,80 metu vienkiemy nugyvenus,neskaitant retu apsilankymu sostinej.Dabar suprantu kaip jai atrode mano paaugliskos maistingos keistenybes ir kiek jai reikejo tolerancijos ir…isminties!Ji baigus 4 klases,bet uztikau ja skaitant"Emanuele"kai jai buvo 85…tada jau man prireike sukrapstyt visa tolerancija,kad prikast liezuvi,bo man nikaip nesiderino ta jos skarute,amzinai mezgama kojine ir "Emanuele"Nesu girdejus jos smerkiant zmoniu,vienintelis dalykas budavo posakis-koks keistas zmogus… bus tesinys…

Nezinau kas,bet tesinio man neleidzia parasyt,ismeta von,gal ryt Šypsena

Sauni mociute Laimingas

Tai ten Meri Popins pasenusi?

Būna gi tolerantiškų močiučių, pagarba jai Šypsena

Tesiu minti…kai atlekdavau pas ja paguodos,mociute sakydavo,nebliauk,geriau pagalvokim kodel tas zmogus taip pasielge?Pirma tai buvo kaip zaidimas,gal jam skauda pilva,gal jam dar kazkas nutiko,bet esme buvo tame,kad visur reik ieskot priezasties,kiekvienam poelgy,pasakytam zodyje yra priezastis…lengviausia aisku uzdet antspauda-kvailas,durnas,nieksas ir keliaut toliau.Kad taves nesuprato,esi kaltas tik tu pats,nes blogai paaiskinai,nes nebuvai atviras.Mano mociute tik budama 90 suzinojo apie nestumo testa ir sepeti dulkes surenkanti,bet kazkodel manau,kad mano intelektas yra visiskas nulis pries jos isminti.Svarbiausia likt zmogum tarp zmoniu ir niekad neapsiriksi.Zmones nori taves,o ne tavo intelekto,jo gi knygose ir visur kitur navalom

…na Razrius, shiaip neblogas diedas…turi subtilu humoro jausma ir moka ishsireikshti …bet suabejojau jo nuoshirdumu, kai pradejo save vadinti intelektualu ir kishti ishminti kitiems per subine Ignoruoju, nors ka gali zinoti, gal tai taipogi humoro forma (subtili Juokiasi) …jaaaaa nelengva mums genijams tarp savu Ne