Mano kurybos svetaine internete...

Mano kurybos svetaine internete…

šaunuolė ! Faina, kad susikūrei savo puslapį Gerai Viskas jėga, tik kodėl visi tekstai be lietuviškų raidžių ? Nekaltas Man tai atrodo truputį nerimtai - lyg paskubomis būtumei meilą klasiokei parašiusi.

Dar kartą bravo už tavo puslapį ir sėkmės Gėlė

freewebs. com nėra LT raidžiųMirkt
Mano svetainė irgi be lietuviškų, galvoju, reikės daryti angliškaiNekaltas

Šauni svetainėGeraiGėlė

Saunuole, kad sukurei savo svetaine, bet joje yra gan nemazai rasybos klaidu, pasistenk jas istaisyti Labas

atidariau skilti ‘pynimo menas’ ir gavau VIRUS ALERT!
ar sutapimas, ar kas, nezinau.
atsargiai merginos…

labai saunuGeraiLabas

shaunuoleGerai

Labai šaunu, kad nepatingėjai ir sukūrei savo darbelių svetainę Šypsena

Už darbelį - Gerai
Tik labai man nesižiūri tekstai raudona spalva Mirkt Geriau kokia švelnesnė Mirkt

puiku, kad kazka darai tai labai pagirtinaGerai patys darbeliai taip pat labai saunusTaip
na o pacia svetaine, reiktu dar daug tobulinti… bet pradzia geraTaip

aš gal ne į temą…
bet yra tema "pasigirkime, pasidžiaukime"

kažkodėl tokias temas kuria naujokės, nemačiau, kad kuri senbuvė ateitų ir trenktų tokia temą a lia: "žiūrėkit, koks mano puslapis ir grožėkitės"

anyway, mano subjektyvia nuomone, tema tokiom žinutėms jau sukurta…

pritariu

informuoti tą galima padaryti ir Apatijos minėtoje temoje. O tam tekstui ir kitiems tinklalapio trūkumams aptarti, tai skirtas IT klubas.
Jei ką, susiraskit kokį web tinklalapių kūrime bent kiek nusimanantį asmenį, kuris svečių knygą ar komentarus padarytų. Tada bus tiesiai šviesiai viskas tinklalapio autorei Šypsena
Temą rakinu. Pasigyrėt, užtenka, komentarai “kaip fainai, ojei” - beverčiai. Juolab, kad ne apie rankdarbius šnekama Kietas O apie tinklalapį - tai IT klubo tema Kietas