Mano ivaizdis-mano ar tevu reikalas?
Kaip jus manot,ar nepilnameciai gali visiskai patys,neatsizvelgdami i tevu nuomone,kurti jiems(tevams) nepriimtina ivaizdi?O gal geriau siekti diplomatijos siuo klausimu ir atrodyti taip,kaip tevai nori,liepia?
viskas su protu turi buti
mastyk ak darai ir viskas bus ok
Mm šiaip tėvai neturėtų kontroliuoti savo vaikų vystymosi, nes būtent per ivaizdį jie ieško savęs (nors aišku būtų geriau atrasti kitokių saviraiškos priemonių). Tik reikia rasti ribą, kad abi pusės būtų patenkintos
skestančiųjų gelbėjimas yra pačių skestančiūjų reikalas,taip pat ir čia : kaip rengiesi yra tavo reikalas,iš tavęs žmonės juoksis,arba tave girs,o ne iš tavo tėvų
Manau, vaikas turi rengtis kaip patinka, bet jam turėtų rūpėt, ką apie tai galvoja jo tėvai. Tėvai turėtų kontroliuot, kaip atrodo jų vaikas, bet jo per daug neribot.
nu nekreipiu demesio as i tevu nuomone… mano ivaizdis yra mano ivaizdis, bet tai kad as pati nelabai megstu tuos sokiruojancius zmones mazdaug va as db busiu gote ar pns ;D nesamone man tie "kruti" stiliai ;]] vaikstau kaip zmogus ir tiek ;]]

Diplomatija yra ne prie ko. Kai ateina tam tikras amzius, tiesiog nebegalima toliau eiti "isikibus i tevu ranka". Sitai daug kur galima pritaikyti, cia irgi.
A nu. Tuomet neprivalo ir uzauginti, nes kiekvienas asmeninis kontaktas tam tikra prasme suteikia informacija (nebutinai tiesiogiai) apie pasauli, taigi tai reiskia tam tikra asmenybes vystimosi etapa, kuri uzdraudus butu lb lb liudna siam pasauliy…
tevai viska turi kontroliuoti iki sulauksi 30 metu. tada gali kurtis ivaizdi
Taip, sutinku
[quote] tevai viska turi kontroliuoti iki sulauksi 30 metu. tada gali kurtis ivaizdi Taip
[/quote]
Iki 30 metu truputi pe ziauru manau kad iki kokiu 16 metu
matyt tave dar ilgai kontroliuos
dar 12 metu liko
Reyk atrodyt taip,kad patiktum boboms
as manau kad reikia tureti savo nuomone. bet neleisti tevam visiskai taves uzvaldyti siuo klausimu.nes vis del to ne jie rengiasi, puosiasi, o tu.
O kodel butent 30?
Dar ir kaip prie ko. Cia neina kalba apie isibima i tevu ranka.Kalba apie tai,ar paisyti tevu,ar ne.Jei nepaisysi tevu,tada ir santykiai tikrai nebus diplomatiski.