Mano instruktorius mane veda is proto
Tai va ateinu i vairavimo kursus Juronas geros nuotaikos
o iseinu , jau po pirmo vaziavimo
O zinot kame reikalas
Instruktorius visiskas daunas , jis kabinejas , diskriminuoja , kabinejas del kiekvieno menkniekio ir rekia ir rekia baisiausiai Jam su nervais negerai .O kai pasakau jam kad nerektu , jis dar labiau rekia
O as turiu su tuom degradu taikstytis.Kiek galima???
As nevilty didziausioj , padekyt plzzzzz
P.s Niekas neikit i Jurona Vilniuje!!!
o tu jam skelk i duda kad nerektu
Pabandyk su ju valdzia pasisneketi ir pagrasink mazumele… Neisivaizduoju kaip instruktorius rekt gali…
ir bendrai kokios problemos tu moki babkes uza kursus tai tu turi teise reikalauti kad tau pakeistu instruktoriu
Nueini pas tos įstaigėlės vadą ir sakai - raminkit savo instruktorių-pridurką arba grąžinkit litus.
Arba gali pašnekėti su instruktorium - pasiūlyk nueit pas nervų daktarą ir psichiatrą.
Reikalui esant, kursus praeiti gali ir kitoj įstaigoj, kur žmonės sugeba valdytis…
uzjauciu tave siaip mano instrukorius irgi parekauja biski, bet kazkaip susitaikom paskui…
o jei tau taip nepakenciama su juo, tai tikrai manau turi teise prasyt, kad pakeistu instruktoriu
sekmes
Uz kokias smulkmenas rekia? Tipo pro raudona pravarei, pesciuju nepraleidai, greiti virsiji, avarines sitacijas sudarineji? Jei rekia, reiskia kazka netaip darai. Kai kadaise mokinomes, tai pries mane vazinejo vyras, po to mano eile. Tai viena karta, kai tas vyras islipinejo is masinos, instruktorius jam pasake : "vazineji kaip boba"
a tu jam
pastatyk, tada jis
ir nereks
Tiksliai!! Pries kiekviena vairavimo pamoka ikalat po kokius 3 bokalus alaus ir varot paskui laimingi draugeliai
Tame bajeris yra , kad mano instruktorius yra vairavimo firmos Juronas bosas ir as negaliu imtis sankciju.O rekia del smulkmenu .Uzdelstai , del atsargumo persirikiuoju i kita juosta , nes matau , kad uz manes masina vaziuoja , o uz tos masinos kita , taciau uz didesnio atstumo
Jis bara uz atsarguma
Aha, su tokiais patarimais gal nereikia pripras jaunimas taip vazinet, o po to ziu ir vel nauja tema; pripuciau bla bla ka daryt?
xexe , bet instruktoriui simtas gramu nepamaisytu arba raminanciuju doze , arba gera klizma i sikna
Rimtoje imoneje Klientas visados teisus, nes kitaip kencia pati imone o ne klientas! Taip kad gal primink tu jam padoraus bendravimo taisykles su klientu, o jei nesuveikia tai gal paprasyk grazinti pinigelius ir nueisi i kita NORMALIA vairavimo mokykla!
Beje paklausk jo kaip jis nori kad tu vazinetum?
Na nis teisinas tuom , ad as neisisavinu pamoku iki galo ir vis kazka pamirstu Jis neteisus , as stengiuos ir vaziuoju neblogai
As mazai kur klystu , viskas del atsargumo .Mane tevai moke , kad svarbu praleisti pestiji , turi buti pagarba pesciajam visu pirma!
Na ne tai kad pagarba, bet svarbu stipriai neuzgauti
vakar maciau, kaip vyrukas sukdamas dviratrininkes tiesia vaziuojancios nepraleido, tai ji tik kaip kulverstukas (nes tokia kaip pastacius, taip paritus) nuriedejo ir putotis pradejo atsistojusi, va dviracio ratas persisuko tik- svariai chebra dirba
nu žinai kai nesi prieš tai važinėjęs ir pirma karta atsisedus instruktorius "važiuojam i miestą" ty vilniaus centras ir dar rekauja nemėtyk sankabos ir pan ir tt kai tu ishvis neipratęs prie jo sudrožtos A80 su dujom neveikiančiu rankiniu ir atidarytu tik instruktoriaus langu prie +30 tipo kad jo neperpustu skersvejis. heheh dabar gal ir juokinga visa tai bet tada buvo didelis noras snuki palygint.
Demokratinej saly to neturi but.Instruktorius turi buti kantrus ir ramus.Juk zino , kad as nemoku vaziuot , as dar tik mokaus.Ir egzaminus eisiu laikyt ne pilnai mokedamas , gaves tiktais base’ixus
Kažkaip ir tikėjausi, kad taip bus, nes ko gi jam rėkaut - žino, kad ne.pa.pi.si proto ir išsidirbinėja.
Sankcijų gali imtis visada. Pasakai "dar kartą surėksite ant manęs, ir ruoškitės atiduot pinigus".
Bosas jis ar ne bosas, bėt valgyt visiems reikia - jei daugiau tokių klientų bus nepatenkinti, biznis gali greit pasibaigt.
Viskas taip ir turi buti pa strogamu, nes veliau, prisimines, dekosi jam mintyse
Nekartok tu paciu klaidu ir viskas bus gerai. Man tai isvis nervai neatlaikytu bukius ir blondines mokyti