Mano hdd is 40GB liko tik 20GB, o po low format - tik 13GB...

Mano hdd is 40GB liko tik 20GB, o po low format - tik 13GB…Šypsena

Zodziu, viskas buvo tsip: Is pat pradziu "Nortonas" ismete pranesima, kad kazkas mano boot sektoriu bando editint, aš aišku buvau nedurnas ir pasirinkau "No". Viskas buvo gerai, kol neperkroviau kompo, tada parase, kad invalid disk, idejus diskeli pamaciau vietoj katalogu simboliu kratini, be to paaiskejo, kad is 40GB liko tik 20GBLaimingasKietas Tai dabar net nezinau ka daryt Tūsas Gal kas kokiu minciu turi?

Na ką čia gali padaryt…parsisiūsk iš savo HDD gamintojo testavimo programėlę kokią nors ir pabandyk su ja pažaist.

Su Partatition magic dar gali pamgint

Yra trys sios problemos sprendimo budai:

1. Atsukti laika atgal ir paspausti YES (deja neimanoma)
  2. Atsuk laika ir issiinstaliuok Nortona ir visa kita s… (deja irgi neimanoma)
  3. Nusipirk kita hdd (va sitai imanoma)

O jei rimtai nezinau… Nekaltas

Pabandyk HDD Regenerator, sutvarkys bad sektorius… kazkiek tai turetu laikyti.

Viena mintis, kad paspaudei ne ta mygtuka (Yes). Su Fdisk ziurek particijas …

Partatition magic I think da best way Kietas

Tūsas

Partition magic 7 išvis jo nerodo!NustebęsPavargęs
Yra garantinis, bet ka man nueit ir sakyt: dingo 20 GB - kazkaip nerealiai skamba… Juokiasi
Beje, su fdisku istryniau particija, vel ja sukuriau, suformatavau - vistiek tik 20GB LiūdnasLiūdnasŽliumbia

Pm 8.x yra Šypsena

Ar tu mano posto neskaitei ar ką? Aš tau aiškinau ką daryt, su fdisk čia neprižaisi!

Jei HDD gana naujas ir nedauzytas(na su grindym nedraugaves) tai badsector retest nereikia daryt(HDD turi laisvu sektoriu kurios panaudos vietoj bad’u) paziurek geriausiai su PMagic. Jei HDD Fujitsu ar IBM DTLA(dziatlas vadinosi Cha cha) serijos tai jam 80% kad jam neuzilgo sakes bus.(seip dauguma situ HDD iki musu dienu nedagyveno bet gyvu dar maciau…). Jei garantinis tai nesukinek galvos ir nuneshk jiems, jie greiciau parvarkys.

Fujitsu 20GB 5400rpm 4 metai naudoju no problems

Low level format. Jei nepasikeis niekas, tada arba i garantini arba ant sienos prikalt Šypsena

Džiaukis, mano toks vos 1,5 metų ištempė…

Kas idomiausia kad mane dauk kas skylėvojo kad imiau shita harda (tada HW nusimaniau beveik 0) taciau likimo ironija… vienas draugas jau 3’ia samsunga metas o kitam maxtor parejo Cha cha

[/quote]

Fujitsu 20GB 5400rpm 4 metai naudoju no problems

[/quote]

Esi laimes kudikis.

5400rpm liux dirbo, o vat 7200rpm pastoviai problemas turejo.
Galiu serijas problemines pasakyt, jei kam idomu.
IBM DTLA 7200rpm, 2mb cashe DTLA-307075, -307060, -307045, -307030, -307020, -307015
Fujitsu neprisimenu bet buwo tokie patys kaip IBM(7200,2mb)

na pas mane panasi problema irgi yra…
turiu 40gb maxtora, kazkada padalinau i 18 ir 20, 2 kazkur kaip ir normaliai dinge, bet cia neesme… tai paskui juos vel sujungiau, buvo pora erroru, failu strukturu konvertavimu is fat32 i ntfs ir pan, tai po sito viso, is tu 40 liko 32, o visi kiti 8gb kaip ir neegzistuoja… dariau low level, vistiek 32… dabar jau metau sukakojo kaip su 32 sedziu, vietoj 40… gal yra miciu kaip juos atgauti?Šypsena

dziumperius teisingai susidek ir atsiras. Dabar stovi 32GB capacity limit