mano draugeliui nepasileidzhia Medal Of Honor. Ka daryti?

mano draugeliui nepasileidzhia Medal Of Honor. Ka daryti?

Kai bando paleisti MOHAA, jam ishmeta errora ( glw_StartOpenGL () Can’'t load OpenGL subsystem ). Ish pirmo galwojo, kad jo vaizdo korta nepalaiko OpenGL, tachiaw taip nera. Kiti geimai, reikalaujantys OpenGL eina. Jo korta S3 Pro Savage 32 MB. Nors ir integras, tachiaw turetu eiti. Ka daryti?

Zaidimai kurie sakot kad reikalauja opengl gali buti kad pasileidzia per SOFTWARE’'a o jei jus tikri kad openGL palaiko bandykit perisntaliuoti video kortos driverius (psieskoti updeitu) Aš nekaltas

kiek atsimenu tai open gl yra 3dfx draiveriai, o jusu korta palaiko 3d (kaip tnt ar g-force)

Man panasiai buvo ant Geforce. Sukisau naujesnius draiverius ir beda kaip dumas isnyko.

DirectX turi buti nezemesne versija kaip 8.0, jei cia viskas gerai tai Start/Run ir irashai "Dxdiag" be kabuciu aisku. Pasileidzia "DirectX Diagnostic Tool", virsuj ishsirenki "Display" ir prie "DirectX Features" yra:
DirectDraw Acceleration: …
Direct3D Acceleration: …
AGP Texture Acceleration: …
Kur taskeliai turi but Enabled arba Disabled (Ijungtas/Ishjungtas).
Jei imanoma juos visus reikia ijungt (Enabled).

Įsidėmėk, kad 3dfx buvo GLIDE, o ne openGL. OpenGL 3df`as palaikė tik iš daliesLabas

padekit ir man jei ismanot tas ploktes ir tt…!!!
man neina puse mano zaidu nors vakar ejo kas atsitiko bandau pasileisti man raso your computer does not have accelerator!!!
t.y as neturiu akseleratorio kazkokio is kur ji parsiusti!!!
nes as negaliu zaisti siu geimu!!!
GRAND PRIX 4,MASTER RALY,AquANOX,KELYJE 2,tigi geri geimai padekt!!!
paaiskinkit kas yra akseleratorius!!!
TaipNeTaip
HELP
TaipNeTaip
HELP
TaipNeTaip
padekit!!!visiem aciu!!!

1. Gali sestis atgal i suola.Šypsena