Mano bustas
NORIU APDAILINT NAMA KAD PIGU IR ILGAAMZISKA GAL KAS GALETU PATRATISKA KAS GERIAU
Rekomenduociau maumedzio dailylentes bei saidinga-plastikines dailylentes.
xxkamane> gausi bana, man rodos
MATAI DAILYLENTES REIKIA PALAUTI,IR GAN DAZNAI KITAIP PASIDENGIA APNASOMIS IR PASKUI LABAI NEESTETISKAI ATRODO. NORECIAU JAS NULUPTI IR ARBA UZSITINKUOTI ARBA APDAILINE PLYTA PADARYTI. TACIAU NEZINAU KAS YRA IS SIU DALYKU PRAKTISKIAU IR PIGIAU APSEIS.IR KAIP ILGAAMZIAI BUS SIE DALYKAI.
o atsakant i tema - ilgaamziskaisia ir paprasciausia - tinkas. kad butu graziau galima ji dazyti
o kodel gal kazka ne taip kalusiu?
Nu matai kaip viskas supaprastejo. Nori arba tinko arba skaldytos plytos. Atsakau. Tinkas pigiau, bet laikui begant skilineja. Skaldyta plyta grazu, bet brungu ir laikui begant ant jos lygiai taip pat sekmingai seda visoks brudas. Po to buna nebegrazu. O plastikines dailylentes-labai netgi sakyciau praktiska. Nusipirkai auksto slegio plautuva, netgi muiliuko speshl i rezervuara isimetei ir vualia-per pora valandu turi nama kaip nauja
Na sioje vietoje velgi galima diskutoti. IMHO dailylentes brangiau nei dekoratyvinis tinkas. O del amziaus… Jei pries dedant tinka ir jau ant tinko pries dazant nutepti kelis sluoksnius gero grunto, tai jis neskilines gana ilgai. Jei siena isbluko (tarkim peitu puseje) ja galima vel perdazyti. Ir tai bus daug pigiau nei kalti dailylentemis (visgi jos kainuoja, nelaimingosios…). Zinoma, galima paieskoti pigesniu dailylenciu, taciau jas gamina lenkai is perdirbto plastiko, todel jos nera tokios patvarios atmosferiniams pokyciams - po penketos metu pietineje puseje ima raitytis, blunka, trukineja… Ir dabar jau visai asmenine nuomone - plastikinemis daililentemis apkaltas namas primena amerikoniska “parsiuku Čiuku namuka”, kuriuos rodo per TV. Jei butu mano valia - tinkuociau, gruntuociau, deciau dekoratyvinio tinko sluoksni, vel gruntuociau ir dazyciau.
nu didelis aciu ir kur tu anskciau buvai. as spejau cia su visais persipykti kol pagaliau kazkas vienas pasiule normalu sprendima darkarta ACIU. tu padejai apsispresti.
Ok, tyliu su savo dailylentem, nors ir ne lenkiskom is perdirbto plastiko. Juo labiau jos nei tinkas nei skaldyta plyta Zanooda, ruoskis, gausi ait pas temos autore ant dizainerio, bo idejos pirmines sutapo, tai, sakau, gal ir skoniai sutaps
Is kitos puses… penkiolika sluoksniu gero grunto-ne tokia jau ir piguva
Nu gera, ne penkiolika. Geri trys tai tikrai.
nu nepavydek kad tavo pasiulimo nepriemia . tiesiog dabar jau turiu pavyzdi apsikalusi draugu nama. beje na nepatiko man pats vaizdelis jo. o tavo skonio tkrai nenorejau paniekinti. tik man pati medziaga nepriimtinai isvaizda savo atrodo.
Man ir nepatinka, ale kad klausei kad pigiai ir ilgam
del to tinko skilinejimo. nzn kiek norit kad tas tinkas laikytusi. smetonmeciu ar pokario metais statytu namu tinkas kaip stovi taip ir stoves. jei stogas tvarkingas, per siena vanduo nebega, nemanau kad bus problemu. o ir atsokusi tinka nera taip sunku uztaisyti nauju ar persidazyti namo sienas. o plastikas tikrai pazistamas apsikale medini nama tuo plastiku. tai vaizdelis tikrai
ir darbo su juo tikrai nemazai. namas jo nemazas tai darbo uztenka 14 valandu
ir plauna su auksto spaudimo prietaisu + chemikalai. taip kad plastikas tikrai
aciu
Matai kaip nesunku su mumis bendraut, kai nedraskai akiu?
matai kai su manimi garziai tai ir as nepuolu. zinai net gyvates miske kol ant jos neatsistosi tai neikas. o tu tai irgi su savo pamokslais neitema ir dar kaip labai reikia paklausti…
Mano komentarai irgi pamokymai visad i tema. Prasau tai atsimint gerai irgi niekada nepamirst Dar nepradejau kabinetis kad be skirybos zenklu rasineji, tad spakainiau cia…
o kodel kad tu moderuotojas tai tau galima viskas siaip tai yra toks dalykas kai pagarba kitam ir manau cia viena is sio klubo taisykliu. ar as neteisi? o tai ka tu rasai tai reiskia jau interesu trinti. vietoj to kad kazka tai patarti gero tu uzsipuoli zmogu.
Manes mergiotes turbut bijo, nes kam nesisiuliau nei viena nepasikviete. Isklauso patarimu, mandagiai padekoja ir dingsta… Jau tas kuklumas lietuvaiciu …