Mano automobilis MB 2012

Mano automobilis MB 2012

kelios foto tinyurl.com/6pv2uwo

tai tu man dėl veidrodėlių ką nors pasakysi? Nekaltas sakei, kad rašei jau, bet kai paprašiau pakartot atsakymo nesulaukiau Nekaltas

o tas E500 ir 500E, neskiriu iš išvaizdos metų nežinodamas, tai matytas gyvai prieš kelias savaites. Super aparatas atrodo! Vairavo vyriokas ~40m. su žmona Šypsena

Robi SL’ą paėmei?

ne

zalias c123 Girtas

mbforumas.lt/images/phocagallery/MBK_20120527_MANO_MB/thumb s/phoca_thumb_l_MBK_20120526_MANO_MB_05.jpg Gerai

mindosas, nu sitas be konkurencijos Cha cha

kainos nenoreciau suzinot Juokiasi

įtariu kokie €10k

čia gal lorinser?

dar lietuvos ryte pirmam puslapyje pasiskusk, kad nesulauki atsakymo. pamirsau atrasyti ir tiek. pas skirtingas klases skirtingi veidrodziai, tik is toli ziurint atrodo panasus, o kai reikia sumontuoti - ups.

jei tiketi zenkliukais, tai gal carlsson Šypsena

nu gerai investOji visa kita, o kiek metu atlaiko ta “restauracije”? tik nuo aBziuros iki aBziuros, ar ilgiau kazkiek? Nekaltas

stiklas vienodas tų veidrodžių SL, SLK, CLK

carlsson buvo saab apdailos ir vienas garsiausių lenktynininkų švedijos istorijoje, kuris būtent ir paaukojo visą savo gyvenimą lenktyniaudamas saabais Gerai

ziurint ka restauruoji, kaip restauruoji, kaip saugai ir kaip naudoji. bet siaip yra tiesos, kad matydamas padaryta klaida per daug nepergyveni, nes po 10-15 metu vel bus galimybe pasalinti.

SoH, atlaiko, jeigu kokybiškai atlikta. teko čiupinėt seną mersą, bbž kelintų metų, žydras su baltu, ilgas toks, kur subinė, kaip pas 412 maskvičių. aišku, jis nebuvo padarytas kokybiškai, bet iš toli atrodo normaliai. bet bendras vaizdas - px

carlsson.de/carlsson/en/company/History.phpen.wikipedia.org/wiki/Carlsson_(car_company