Mano abidvi ex
baisi ir baisesne… cia is tos serijos?
Kiek pas dalIvius 2,5D kuro mieste sunaudoja?
ana po desine grazi kaliera buvo
mano siuo metu mieste piesia pagal kompa 7.2ltr
kompui reikia update’o
qwatre
dujininkai verg0liai apsimeteliai uzp0le
eiliniai lavonveziai…siap bmw+karavanas isvis
pas mane kaime muzikai visi nusiteike pries universalus
bmw ne ta masina bulvem vezioti,tada reikia imti audi
siaip yra toks pastebejimas…kaimietis perka sedana,mol universalas kaimiecio ismislas,nori paslepti savo kilme,o miesto zmones perka touringus…praktiskas dalykas. siaip niekas neisuditu bmw ar merso sedano…jei kuro kainos nepakils i kosmosa…sekanti bus e61 2.5d touringas
o man atrodo,kad karavanus perka,nes jie zymiai pigesni nei sedanai, beto ir ju pasirinkimas zymiai didesnis nei sedanu .Bmw skirtas maloniam vaziavimui,netgi galima sakyti siek tiek sportiniam,tad karavanas
…del to ir turiu: bmw sedana vairavimo malonumui,o “bulves vezioti” opel karavana
…tad kiekvienas tegul dirba tam kam skirtas
universalai brangesni jei kalbetume apie naujus,o antrinei rinkoi nepastebejau,kad jie butu pigesni ir siaip,kokiam acYlupeliui reikia buti,kad pirkti universala,nes jis pigesnis?
…tikrai ne del to juos perka…as pvz del to,kad jis grazus,patogus,miegot galima gamtoi…praktiskas
Universalai brangesni Ir siaip nemazai modeliu universalai buvo pradeti gaminti veliau, arba tik po restailo
universalai brangesni
kai ieskoau sau 4.2 audi,universalai buvo -5klt mazesnem kainom,kai dabartine pirkau irgi panasi tendencija -1keur kaina zemesne,kazkada cia luzau iki asaru kai kazkas sklele,UNIVERSLAS tai- SOLIDU
7.3ltr tikrai mazos sanaudos. tik kazi dr002, kodel imtum e61 universala ir dar 2.5d? Juk jau esam kalbeja, kad jei nori taupyt imi 2.0d, o jei nori dinamikos 3.0d. 2.5d kazkoks nesusipratims
kupe> cia tik pas mus iskreipta naudotu automobiliu rinka, nauji universalai zymiai brangesni . be to su metais, keiciasi ir lietuvu supratimas, pamenu dar kai tevukas juokdavosi is antruko, ar ketvirto zigulio, tuo laiku nusipirk toki - visa gimine ispizdavos
dabar po truputi tas kaimo sindromas dingsta.
Tai gal del to, kad audi universalas baisus? Gal su apynaujais situacija ir kitokia, nes jau zymiai didesne tu paciu universalu pasiula
Rafis>kodel 2.5d? viduriukas tarp ekonomo ir dinamiskumo RM>na siaip bent mano akimis, zmogus su graziu universalu-tai zmogus su skoniu,praktiskas ir bbd ant kitu nuomoniu