manekenes

manekenes

Na gal kam ir pasirodys tai keista bet man nepatinka manekenes, as daug mieliau draugauciau su paprasta mergina , paprastai apsirengusia. Taip Manau pasikelusios ir pernelyg pasitikincios savimi merginos jau isejo is mados.O tos kurios iesko vyresnio vaikino su kruuta tacke - tegul draugauja su klimaksiniais pencininkais is vokietijos.

Geraias irgi tos pat nuomones Mirkt

cia nori pasirodyti koks esi protingas?

pirma paklausk jo kas yra manekene jo manymu. ar ta kuri ant podiumo ar ta kuri tvarkinga, zavinga, priziurinti save?..

nori pasakyti kad jis neklimaksinis pensininkas su stora pinigine…

ne tau kvaileliui suprasti , o as esu tikrai protingas.

apie ka tu?

o as noreciau taves to paklausti!!kas tau jau manekene? Apakęs

Pvz. Man ne tacka svarbiausia. Patirtis (tik kiek didesne nei mano, o ne penijine !!! ) ir bendravimas svarbiau

siuloma preke pigi Girtas

jo Gerai

na ir kas gi yra manekene?

tegul busiu pagal tave kvailelis…nes man patinka merginos kurios pasirupina savimi savo isvaizda ir tt

pasitikejimas savimi yra be galo svarbu Taip Cha cha

dazniausiai

Gali but manekene ir labai faina pana. O del apsirengimo tai tikrai nesutinku!!Kokia mergina bebutu,ji turi rupintis savimi!!!Vaikinai visada nori didziuotis salia einancia mergina.Aisku nesakau,kad bernai tai jau gali but apsileide.Kunas duotas tik vienas ir visam gyvenimui.

tai jau tokia ir laikai manekene???jei save priziuri,pasirupina tinkama apranga… sorry bet tada tikrai dristu teigti kad puse lietuvaiciu manekenes,bet tik ne ant podiumu Juokiasi

tik ta kuri ant podiumo.kuri net neprisileis to protinguolio Mirkt

vat vat taip ir yra Mirkt