Mane sukrete perskaityta knyga

Mane sukrete perskaityta knyga

Tai va, reikia isivaizduoti, kaip reikia myletu komunizma, listi i sikna bolsevikam, kad taip kankintum SAVO tautiecius… Manes asmeniskai daznai klausiu - kaip tau gali patikti naciai, jei jie zude netik zydus ir t.t., bet ir lietuvius. Tokius lietuvius, bolsevizmo fanatikus butent vokieciai ir zude, ir as nematau tame nieko blogo, o jus? p.s. Jun1or rase, kad mes visi tokie <…> banditu ir zmogzudziu tauta <…> na argi tikrai taip? mano gimineje zudiku nera, o tavo? tai gal ne visa tauta jau, ka? Nekaltas

istorijos nepakejsi…kejsti ateiti tik galim Nekaltas

Na ne netaip pasakyti aš norėjau kad mes visi tokie, bet tikrai daug Lietuvių yra žmogžudžių ir banditų.

eik tu sikti… Pavargęs taj blia pasirodo geraj as ir darau, kad knygu neskajtau!! Nežinau

Skaudu kad lietuviai tokie ziaurus zmones,taip isniekinti zmogaus kuna,taip kankinti… neturiu zodziu… Pavargęs

Seubas Baisu !!! Žliumbia

kazkada nesenai buvau tuose KGB ar kaip ten rumuose…tai pasakojo kokie zmones buvo ziaurus…bet ten dar niekis palyginant su tuo ka tu papasakojai…ziauru Baisu… siaubas…

zinau, girdejau ta tragedija. deja dabartiniai “isvaduotojai” amerikieciai irake elgiasi panasiai. mane is tos istorijos sudomino faktas: kodel buvo pasalinti PLAUCIAI? juk tai nieko neuzkliunantis organas…

nu na ;[[[[ esu macius panasu filma zeuru!!!

del skausmo - gyvam zmogui atveriama krutines lasta ir po gabaliuka isplesiomi plauciai

Negaliu klausyti, negaliu skaityti! Buna, kad istorike per pamoka pacituoja is tokiu knygu, tai taip ir norisi dingt is pamokos. Man nervai nelaiko Nezmoniska! Kaip galima taip elgtis?

Ziauru Pavargęs NustebęsIr is kur atsiranda tokiu zmoniu Nustebęs

patinka man tokios knygos kurios apie kara musius ir lietuvos praeiti

Baisusiaubas,as neisivaizduoju,kokie zmones gali taip elgtis Ne Blogaicia jau zverys Apakęs

Baisubaisu…kokie gali buti zmones Liūdnas Žliumbia

irake baisu irgi

Čia kažkas klausė kodėl buvo išimami tokie ar anie organai, juk dėl skausmo, tu pagalvok jei tau išluptų plaučius, peršautų, nervų girneles…

apie tai snekama arba tyliai arba ish vis nesnekama… nesuprantu kaip lietuvis gali isduot lietuvy… tai rodo gyvuliska zmoniu prigimty… Veee

O manai kitose shalyse tu zhmogzhudzhiu ir banditu nera?