Mane sukrete perskaityta knyga
Tai va, reikia isivaizduoti, kaip reikia myletu komunizma, listi i sikna bolsevikam, kad taip kankintum SAVO tautiecius… Manes asmeniskai daznai klausiu - kaip tau gali patikti naciai, jei jie zude netik zydus ir t.t., bet ir lietuvius. Tokius lietuvius, bolsevizmo fanatikus butent vokieciai ir zude, ir as nematau tame nieko blogo, o jus? p.s. Jun1or rase, kad mes visi tokie <…> banditu ir zmogzudziu tauta <…> na argi tikrai taip? mano gimineje zudiku nera, o tavo? tai gal ne visa tauta jau, ka?
istorijos nepakejsi…kejsti ateiti tik galim
Na ne netaip pasakyti aš norėjau kad mes visi tokie, bet tikrai daug Lietuvių yra žmogžudžių ir banditų.
eik tu sikti… taj blia pasirodo geraj as ir darau, kad knygu neskajtau!!
Skaudu kad lietuviai tokie ziaurus zmones,taip isniekinti zmogaus kuna,taip kankinti… neturiu zodziu…
Seubas
kazkada nesenai buvau tuose KGB ar kaip ten rumuose…tai pasakojo kokie zmones buvo ziaurus…bet ten dar niekis palyginant su tuo ka tu papasakojai…ziauru … siaubas…
zinau, girdejau ta tragedija. deja dabartiniai “isvaduotojai” amerikieciai irake elgiasi panasiai. mane is tos istorijos sudomino faktas: kodel buvo pasalinti PLAUCIAI? juk tai nieko neuzkliunantis organas…
nu na ;[[[[ esu macius panasu filma zeuru!!!
del skausmo - gyvam zmogui atveriama krutines lasta ir po gabaliuka isplesiomi plauciai
Negaliu klausyti, negaliu skaityti! Buna, kad istorike per pamoka pacituoja is tokiu knygu, tai taip ir norisi dingt is pamokos. Man nervai nelaiko Nezmoniska! Kaip galima taip elgtis?
Ziauru
Ir is kur atsiranda tokiu zmoniu
patinka man tokios knygos kurios apie kara musius ir lietuvos praeiti
siaubas,as neisivaizduoju,kokie zmones gali taip elgtis
cia jau zverys
baisu…kokie gali buti zmones
irake baisu irgi
Čia kažkas klausė kodėl buvo išimami tokie ar anie organai, juk dėl skausmo, tu pagalvok jei tau išluptų plaučius, peršautų, nervų girneles…
apie tai snekama arba tyliai arba ish vis nesnekama… nesuprantu kaip lietuvis gali isduot lietuvy… tai rodo gyvuliska zmoniu prigimty…
O manai kitose shalyse tu zhmogzhudzhiu ir banditu nera?