mane gasdina

mane gasdina

Nuo: ganja 2004-06-09 12:39:26

nu ka gaidy… prisisnekejai pac. Melskis zasine, melskis pasakiau!! tau pi.zdaa atsijemi visus zodzius ‘apie viska’ forume… kitaip tau ragas zmogau, nebeturi gyvenimo shu.de tu nx! esi jau pakastas po zemem sh.ude tu nx ble daune tu ble. atsirado ble by.bis nenormalus. prades cia shokinet nx.! sunervinai

ar jis turi smegenu?JuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasiJuokiasi

nzn…JuokiasiJuokiasi
ko taip shirsta?ka jau ten sakei?Cha cha

Nu ka sakes tau,ka as galiu pasakyti matosi rimtas zmogus tau grasina.
Juokiasi

tu nesveikas zmogau,o gal nori mane pakasti?galiu pasakyti kas tai bande,tai su kurmiais po zeme domino delioja,sikau ant tokiu

tau bus moters lyties organas

nieko nasakiau, gavau i privata grasinanti laiskaTaip

baisuApakęs

Juokiasi BaisuGerai

Šypsena Na ka uzjauciu tave, kazkada pazinojau bachuriuka jam irgi panasiai gasdino, tai va jo jau neberaŠypsena

Hausą užbanino ir nužudėLiūdnas

tenka su tavim Feliksiukai atsisveikint - po tokiu laisku dar nei vienas neisgyveno. tai ka, buvo smagu tave pazinot ŽliumbiaŽliumbia neee…Žliumbia

isgyvensiu. tik ateikit i ligonine aplankyt, plyyyyyyyyyzzzzNustebęs

Liūdnas… a mandarinus megsti?

Gal pora paru prie aparatu prijungtas ir istrauksi, bet as uz tave nestatau. Beviltiska, taigi tu jau pasmerktas

smegenu ten tik puvesiai vietoj ju…

Vargselis

Px! eisiu uz tave ok?

Cha cha gal nieko nepadarys

P.S. paprashyk kad giliau uzkastu kad nerastu ir kad butu lengviau uzdust Cha cha

megstu mandarinus, bet jei bus sulauzytas zandikaulis (geriausiu atveju), tai viska valgysiu per siaudeli… bet mandarinus idesiu i kameraŽliumbiaŽliumbiaŽliumbiaŽliumbia

Geriausiu atveju busi prijungtas prie laselines, taip kad uzmirsk mandarinus

Cha cha

matai kox ganja geras dar pasimelst pasiule pries egzekucija…