Zinutese buvo istrinti grubus ciniski izeidimai. Kadangi tai nebe pirmas kartas, kai tu izeidineji pasnekovus, perspeju: jeigu ateityje ir toliau piktybiskai nesilaikysi bent elementarios pagarbos, kreipsiuosi i Bangos administratorius kad pasalintu tave is portalo.
Jeigu yra klausimu - prasau kreiptis.
Moderatorius"
Ot laikai atejo… Tiesa pasidare izeidzianti. Kai tos duros vaiposi ir sneka bele ka - tai galima, o kai duodi joms i skura jau ciniska… Nei vieno tikrai faino ir protingo neizeidziau, o jei ir izeisdavau - atsiprasydavau (“SmiLiute” ir kt)
Nesikarsciuok tu taip…ir viskas vel sustos i savo vietas.Bent jau as to tikiuosi.Kitaip nebus su kuo pasikandzioti ir kieno idomiu(nors ir arsiu) minciu) paskaityti.
Na nors jus mane suprantat.
Isvalykim Blevyzgas nuo visokiu malalietku ir n"u"o"p"i"s"u ! ! ! !
(bbardot ir kitu fainu mergicku tai neliecia, fainos galite registruotis "Paciu arsiausiu" forume)
Na siaip moderuota buvo kita tema O, kad karstakosius moderuoja kartais - tai yra gerai Teko visokiu temu matyti cia: teisingai - ispudis nekoks (apie IQ rasanciu nenoriu diskutuoti).Bet kuom skiriasi shutle nuo ju?? Seiliojasi ir sukauja ant visu kiek tik gerklos leidzia. Nezinau kiek jam metu, bet vaizdelis ne koks Siaip, kiek teko paskaityti jo parasymus, tai tik viena radau: cinizmo jura, izeidinejimus, keiksmazodzius ir visa kita tikro “dzentelmeno” rinkini(IMHO) Kaip sakant nieko asmenisko, tik komentaras.
Jei dar taip keiksies kur nereikia, ish viso trinsim tavo zinutes. Perspejima ish bado gavai, kiti moderatoriai gali net neperspeti…
We are watching you!
Gerai, jau gerai neprimesk cia labai jau dzentelmenisko ir faino, manai kokia virtuali grazuole suskys ir tau parasys, koks tu fainas. Del mano IQ nesijaudink - kitais metais baigiu magistratura ir turiu visus sansus pradet daktarantura KTU. Kas tau dar tolima svajone… Metu ? Jei toks protingas reikejo uzeiti i profaila ir paziureti - 29.
Na atsakiau? Jaunas dar smegenis plauti (norejau pasakyti rimciau). Kai pasedesi forumuose ilgiau ir pirma gerumo banga praeis - paziuresim. Gero tau IQ…
Keli patikslinimai. Apie tai, kas dar jaunas plauti smegenis atskira tema Apie IQ tavo as nieko neminejau, bet tai kad baigi magistratura, dar nieko nesako. Siaip sveikintinas dalykas Kas liecia mano svajones?.. Tau apie jas maziausiai reikia zinoti. O apie merginas virtualias, tai man gyvu uztenka
Gaila, kad tokie subrende ir issilavine zmones yra tokie trumparegiai ir niekaip negali suprasti kritikos. Atsiprasau jai uzgavau gerbiamo ponulio EGO…
P.S. Barankinai - buk zmogumi