MANCHESTERIO FANAMS

MANCHESTERIO FANAMS

sveiki, gal kas zinot, kaip jiems sekasi pasiruosimas sezonui, zinau, kad jie ziadziu ten pries airiu klubus ir t.t, man nera galimybiu tai suzinoti.

O jiems sekasi visai neblogai. aisku varzovai ne kazin kokio stiprumo, bet kaip treniruociu tipo macams - tinka.

Airijoje Manchesteris suzaide trejas rungtynes.

Liepos 20, sestadienis
Shelbourne - Man Utd 0:5
Ivarciai:
17’, 20’, 62’ van Nistelrooy, 21’ Forlan, 60’ Yorke.

Diego Forlan imuse savo pirmaji ivarti uz raudonuju velniu kluba. Mancesteris pirmakart zaide su savo naujaja Nike apranga.

Liepos 24, treciadienis
Bournemouth - Man Utd 2:3
Ivarciai:
29’ Caroll (1:0), 33’ Veron (1:1), 46’ Fletcher (2:1), Muirhead (2:2), Stewart (2:3)

Macas, kuriame uz Mancester United debiutavo Rio Ferdinandas.
Muirhead - rezervines Manchesterio komandos zaidejas.

Liepos 27, sestadienis
Chesterfield - Man Utd 0:5
Ivarciai:
19’ Blanc, 54’ van Nistelrooy, 80’ Forlan, 83’ Keane, 90’ Richardson.

Siandien vakare Mancheseris susitinka su norvegu klubu Valerenga, penktadieni su Amsterdamo Ajax, sekmadieni su Parma, uz savaites antradienio vakare su Aarhus klubu, o rugpjucio 10 d. su Boca Juniors. Tiek priessezoniniu rungtyniu liko raudoniesiems velniams.

Tarp kitko vakar skaiciau apie Veron’a, tai jis net neuzsimine kad ruosiasi grizti i Lazio Gerai Tipo kalbejo, kad pasiruoses labiau padeti savo komandai, kuri po tiek metu pertraukos nelaimejo nei vieno titulo Apakęs Taigi, transferis Veron-Crespo plius skolos uz Stam’a panaikinimas matyt yra daugiau Lazio bosu norai nei Man U.

Va tuos du macus tai labai noreciau paziureti. Ypac su Ajax, 2 megiamos mano komandos susitinka, nors ir kontrolinis macas vis tiek idomu. Bet Eurosporto programoje neradau kad rodytu, matyt neteks pamtyti Blogai

galima stebeti transliacija internetu. aisku matysi tik raides, bet vis tiek geriau negu nieko Cha cha

Beje, manchester united interneto svetaineje fanams yra uzduotas pakankamai idomus klausimas diskusijai:

Po to, kai Man Utd Blackburnui pardave Andy Cole, liko laisvas numeris "9".
Kaip manote, kas is pasaulio futbolininku labiausiai tiktu gauti ta numeri?

Aisku kad Crespo Cha cha

as tai manau, kad Manchesteriui, kaip Anglijos superklubui, reiketu kokio nors puolejo anglo (na arba airio). Todel as i sia vieta pasiulyciau airi Robbie Keane is Leeds United. Cha cha

Nepatinka man toks stebejimas Blogai Nesuprantu futbolo per i-neta, cia gi ne koks kasis ar dar kas nors kur rezas daznai keiciasi. Na gal as labai konservatyvus arba neturiu lakios fantazijos Cha cha As galiu nebent kas 15-20 min isijungt paziuret ar rezas pasikeite.

Gera mintis, dar geriau butu Owen’ui suteikti sita garbe Cha cha O Crespo parasiau, kad vis vaiksto gandai kad jis gali atsidurti pas “velnius” Apakęs

Owenas niekaip netiktu. Jis gime ir uzaugo Liverpulyje - amzinoje Man Utd priesu komandoje. Liverpulis niekam jo neparduos. Na nebent i uzsieni. O Robbie Keane visai imanomas variantas. Butu du R.Keane Manchesterio komandoje Cha cha

grazutiz Taip

Ot fainulka! Šypsena

mano ilgesnis Liežuvis Cha cha

koks ilgas liezuvis Cha cha

Cia Ji ar Jis? man regis kad mergyte Drovus m? Girtasgrozhis neishpasakytas Myliu

he kietas mazius;]

Labai panašus šis rudaakis į manąjį vaikiuką. Tai reiškia, Cha cha jis labai gražus… Taip