Manchester Utd vs. Real Madrid
as irgi taip manau.jie turetu nepasikti reikalo
Jei Manchester sužais kaip jie moka, turėtų laimėti
Jusu nuomones ir komentarai
Realui - xana … nebus matyt … vos pries lokomotiva istrauke … pries man u - xana … ronaldui kojas sulauzis
na ka galiu pasakyti, laukia super idomi dvikova, jos nepamatyti butu didziausia nuodeme !
manaukad turetu but nerealios rungtynes,bet kad ir kaip man patiktu manchesteris asmanau Realas siais metais neiveikiamas
p.s. o kada rodys
Rungtynes turetu buti nenuspejamos…
Labai nemegstu siu abieju komandu todel dziaugsiuosi bet kurio pralaimejimu.Bet reik sutikt, macas turetu but super…
man patinka visos chempiono lygios komandos kurios pateko y kita etapa ishskyrus real’a!! nu ta prasme visos kad ishejo ish grupiu tos kurios ir norejau!!! taigi stipriai sirgsiu uzh manchestery!!! per daug jau too zhvaigzhduchiu real’e!! ir manau kad united tikrai turetu laimet bo rodo daug brandesni zhaidima negu real’as shiemet!! nu bet nors ir kaip butu ash tikiuosi kad bus tikrai super machas vertas chempionu lygos finalo!! bet kadangi real’as nevertas zhaist finale tai pralosh ketvirtfinaly!!
be abejo man.united pranasesne komanda
1999 - 2000
Real Madrid - Manchester United 0-0
Manchester United - Real Madrid 2-3
Manau kažkas panašaus bus ir šiemet. Kadangi nepatinka nei tie, nei tie tai galiu blaiviai vertinti ir manyčiau Real’as turėtų laimėti.
Na pirmos rungtynes jau maziau negu po dvieju savaiciu. Vyks antradieni todel greiciausiai rodys per TVP Polonia, o atsakomosios dar po dvieju savaiciu treciadieni todel tikriausiai rodys TV3.
ash asmeniskai tai uzh machesteri, Nistelrojus bankiu tiek privarys kad realas aspsishiks dar Beckhemas pora prides ir real’ui ***diets bus
glory glory MAN UTD
"Glory, Glory Man United,
Glory, Glory Man United,
Glory, Glory Man United…
And the reds go marching on, on ,on… "
NA sunku cia kanors prognozuoti,nes abi komandos labaj geraj sukomplektuotosbet manau kad y pusfinali turetu iseit Man utd,nes jie visa sy sezona demonstravo stabilu zajdima,ko negaleciau pasakyti apie Real
na bet pagyvensim,pamatysim kajp cia viskas istikro bus
Sunku prognozuoti. kazkaip MU Cl geriau atrodo. 55:45 statau MU
man tai nera kazkokio aziotazo nzn. visos poros cempionu lygos man panasios. manchesteris kazkaip si sezona neimponuoja, nors ir iskilo jau anglijos lygoje. realas taipogi ne taip
skirtumas tik tas, kad tai buve cempionai (na realas dabartinis). labai sunku vertinti. realas bendrai paemus geriau atrodo, united atsigave. sakyciau 50/50