Manchester United vs. Arsenal

Manchester United vs. Arsenal

Šįvakar susitiks Anglijos lygos lyderiai Manchester United ir Arsenal futbolininkai.

Kaip manote, kas laimės šį mūšį? Nekaltas
Ką asmeniškai JŪS palaikote? Kietas
Kas taps čempionais? Cha cha
Ar Sir Alex FERGUSON dar sugeba vadovaut "raudoniesiems velniams"? Žvaigždė
Kas yr Arsenal sėkmės kalvis? ???

Geros dienos Mirkt puikių emocijų Kietas ir šalto alaus Alus

Zaidzia aisku Mancesteryje?

Sakau kad bus lygios - 1:1 Mirkt

Bet tada iseitu, kad 3 taskais priekyje - MUtd? Ne, tada geriau tegu Arsenalas islosia Cha cha Tegu viskas sprendziasi paskutiniam ture Taip

1. Zaidzia Highbury Londone.
  2. Dabar Man U. priekyje 3 tsk., bet zaide 1 macu daugiau, taip kad praktiskai vienodoje padetyje su Arsenalu Nekaltas
  3. Manau, jei kuri nors is komandu siandien laimes, ta ir laimes Premiership’a
  4. Visiems geru ispudziu nuo 22.00 Labas

Tai ką čia turim? Šypsena Arsenal fanas, ko gero, esi? Laimingas Na, pakelsim tada šįvakar bokalus už gražų žaidimą, tikiuos… Mirkt
Lai laimi geriausieji… Kietas

Tai ką čia turim? Šypsena Arsenal fanas, ko gero, esi? Laimingas Na, pakelsim tada šįvakar bokalus už gražų žaidimą, tikiuos… Mirkt
Lai laimi geriausieji… Kietas

[/quote]

Klysti, jau senai sergu uz Man U. Kietas
O siaip, ka nors neteisingai parasiau ?

Arsenal turetu laimeti…
rezultatas bus 2:1Taip

mano megstamiasuia komanda man.utd ir ji laimes ,bet kokiu atveju kas sias varzybas laimes tas aisku ir tures didziausiu sansu.dabar mancesteris kaip ant sparnu premier lygoje laimejo pries liverpuli 4-0
o pries niukastla 6-2

jei kas nezinojot per dsf rodys gyvai sias rungtynes

O atsirado daugiau ManUtd fanų…
O kai klausiau, ar kas nori padėt kurt puslapį ir įkurt klubą, tai nebuvo JŪSŲ… Šypsena Kur miegat, a?.. Kietas

Na, tai gal vis dėlto yr naujų žmogeliukų, kuriuos domintų tokia veikla? Šypsena

…ir per CANAL+ rodys Taip

Iki rungtynių liko… dvi valandos Juokiasi

nu tik as minejau kad noreciau padeti kurti puslapi

Žinau, Tave žinau… Šypsena Šiaip tai galim pradėt kurt, kas mums neleidžia… Mirkt Na, tiksliau… man įdomu, būtų sužinot, ko tikisi, ką reiktų talpint… Ta prasme, vis tiek jaučiu, reiktų žaidėjų BIO surint ir panačiai… Kaip sakai? Cha cha

Jezus as vienintelis Arsenalo fanas…Manau laimes busimieji cempionaiŠypsena kas jie pamatysim nes ir manuntd ir arsenal yra tikrai fiena kitos vertos komandos o zinant kad zais futbola prognozuot neimanoma

neee tu cia klysti
arsenalas nevertas tokio stipraus priesininko kai man.utd

ne beda tuos bio surinktiKietas

zmones,gal galit paSAkyti tiksliai ar sias rungtynes transliuos DSF,nes programoje tai neparasyta
bet jei negalesiu pamatyti tai bukit zmones pranesinekit kaip sekasi

berods iseis pas savo gera kaimyna paziureti sita maca Gerai informuosiu jei ka Mirkt
prasideda rungtynes 22val kaip man sake…

tai jau tuoj turetu prasidetiNustebęs

laukiu kaimyno… Nustebęs galetu ir grizti

ka gali ir pats nepamatytiApakęs?kas pranesines kaip sekasi mancesteriuiNustebęs