Manau pribrendom reikaluj reikia dar vieno moderatorio

Manau pribrendom reikaluj reikia dar vieno moderatorio !!!

viska pasako antraste kadangi tamom klubu atsirado dauk duagiauj darbo naujienos foto ir pan ir matau kad moderatorei nebespeja…
pvz toks gigamanans pujkei atsimenat ka pridirbo su nuotraukom ji uzbanino bet nezinau dle kokiu priezasciu tu beverciu foro neistryne tad nezinau as sakau mums reikia dar moderatoriaus !!!
reikia gero atsakingo zmogaus su kuris tai sugebetu ir daznaij cia butu palaikytu tvarka !!!

dabar siuliciau palaukt ryto isgirst paciu moeratoriu nuomone jusu komentarus

ir kandidatus

o seip as siuliciau save jei jum stinku arba savo bendraminti defacto…

ps ka pats apei tai manai? defacto? atr

ps dar viena sprasymas moderatoriam bent trumpam neuzrakint sios temos ir dar pridesiu tai ka sakiauj kazkokioj temoj geriauj jau tema strinkit ir apie tai praneskit specialioj temoj negu jas rakinkit ziaurei atroda nebent ir jus isistrauket i tas temu lenktyne starp klubu Liūdnas

Nešnekėk nesąmonių, šis klubas tikriausiai dar vienintelis bangoje, kuriame moderatoriai tvarkosi labai puikiai, nematau jokių problemų Gerai O tavo tas kaprizas būt moderatorium tikrai nepriežastis daryt kažkokius beverčius rinkimus.

O ash maniau kad mudu susitvarkom Nekaltas
Na jei tauta reikalauja…
Nors ash asmenishkai nemanau, kad reik trechiojo moderatoriaus, nesam gi toks didelis klubas. Nors zhinoma galima sekti ir Motomanu pavyzdzhiu, kai jie turi net 5 moderatorius, o ju klubas eilutes dugne Nekaltas
Reiktu ishgisti ir SycoraX nuomone.

ar perskaitej visa zinute bl pastatei mane i tokia padeti kai kapryzo vaiko juk sakau ne butinaij as siulau ir defacto

na o vir2 atsakyciau kad jo reik antro moderatoriaus nuomone so del tos eilutes pagal ka klubas rusiuojamas visu eileje?

• kadangi sakot susitvarkot noriu paklaust ar jus tikrinat tik temas ar ir kita naujienas nuotraukas…? ne spirmoje zinuteje parasiauj viena is priezasciu kodel taip manau

pagal zhinuchiu skaichiu

ps papildziauj apacioj 4 savo zinute

Manau esami du moderatoriai shiuo metu puikiai susitvarko… Beje tu nepagrysai, kodel tas trechias moderatorius reikalingas. Ar tik del to, kad "pribrendo reikalas"…?

[LP]

visu pirma esi nepribrendes siam reikalui - moderatoriaus pareigai (zinuciu ir tikriausiai amziaus dydziu) Šypsena o seip ir 2 uztenka kam cia reikia tu moderu , jie puikiai ir tiap tvarkos

nereikia vir ir scyrox susitvarko.blyn pribrendo reikalas todel kad tu mantuxx nori juo tapti o ne todel kad kaskas nesusitvarko.kuo puikiausiai jie vykdo moderu isipareigojimus.

manau kad pagrysau gal neperskaitej o gal nedarasiauj bet tada dar parasysiu jei kas nu manau kadangi me snebeforuma so klubas ir cia dauk daugiauj darbo naujienos foto ir pan pvz toks gigamans privare dauk nuotrauku gavo bloka bet nuotraukos tebestovi nepeikiu ju darbo moderatoriu bet… fakta spasako viska uz save … manau tiesiog jie nebespeja arba kaip yra nezinau man sycorak privatu pvz parasa ka sir kodel raso nekreipt demesio ir pan ka mano vir2 nezinau arba dar viena sbet smulkmena kuria kuria radau ir senden pvz nuorodose dvi veinodos nuorodos na nezinau ar to uztenka bet manau man pasiulit ir apie taij padiskutuot to tikraij uztenka !!! na ka manaij mundi pakritikuosi vel mane? Šypsena

Na kolkas ir man atrodo, kad is tikruju esami moderatoriai puikiai tvarkosi

Taip o del temu trynimo tai nereikia, man asmeniskai geriau spyna, bent pamato kiti kaip kai kurie nusisneka ir patys to nekartos Kietas

ar kiek vienam reikes vis kartot as nesiverziu ir nesisiulau bl ka tik mundziuj parasiauj teisiog parasiauj savo pastebejimus ir pasiuliauj defacto ir tarp kitko save tad nebevarykit ant manes

"Pribrendo reikalas" va cia tai mane prajuokinotJuokiasi dabar esantys du moderatoriai visai normaliai tempia,na o jei jums jau taip reikia trecio tai siulau deFacto arba @Mundi

As pritarsiu daugumos nuomonei, ir pasakysiu, jog trecias moderatorius kolkas nebutu reikalingas. Zinoma, kartais gauname pora flood’u ar liewu temu tuo paciu metu, bet jos dazniausiai sutvarkomos… O jei ir rinktume trecia moderatoriu, sorry, bet tu, mantuxxs, bent jau mano sarase tikrai nebutum pirmas Šypsena

cia tavo asmenine nuomone ir as ja gerbiu o seip matau viseism kol kas moderatorei patinka na jei patinka tai patinka bet nebvarykit at manes negi negalima parasyt savo pastebejimu ir kazka pasiulit kartoju nesiverziu a si tuos moderatorius save pasiuliauj kaip tarp kitko defacto jie noretu manau geraij tvarkytus ne sjis tikraij viska skaito o jei viska sbutu daeje del balsavimo tai kartoju ir pabreziu tarp kitko kad paskuj nesigriausciau nagu pasiuliauj ir sav ekad enmanyciauj o dabar bet zynosiu kad pasisiuliauj ir busiu ramus bet ziuriu pradejot varyt ant mane sir nekest lik ant mazvaikio tipo susimane juk nesu nei koks naujokas nei ka sbet ir ne banginis tad prasau jusu jei jums si mintsi nepatinka… bent nevarykit ant manes matau tautai to nereik kagi jei as pasiuliauj tai nekaskit mane spo zemem Šypsena

as pirma sir nesisiulau bet seip pasakyk kodel ne sgal jei ateity tokie rinkimai vyktu gal pasikeisciau i geraja puse ir buciau bent jau tavo sarase Šypsena

mano asmenine nuomone(nothing personal)

1. kiek ziurejau tavo anketa(zadimu klube), neradau net pc parametru. Tai manau jau pirmas minusas tavo kandidaturoj. Kaip moderatorius turetum zinoti, jog turi buti pavizdys.
  2. gal tu koks naujas veikejas, nes labai nedaug tavo postu sitam forume(tik 213), susidaro tokia nuomone kad tu naujokas, ir apie moderavima dar reiktu pasimokyti. nebent cia tavo nauja registracija(gal anksciau buvai prisiregistraves kitaip?)
  3. gimimo data - 1988. manyciau tokiam darbui esi per jaunas. nors nesu nusistates pries jaunus genijus. bet kokia garantija, jog tu teisingai suprasi kitus veikejus bei skirsi jiems atitinkama nuobauda, ar kad tai nebus tik laikinas noras moderuoti, o veliau tai atsibos.
  4. jei nepaslaptis kiek laiko tu turi grynai narsymui bangoje per para? nes nemanau kad keliu valandeliu pakaktu, o atsizvelgiant i tavo amziu, tai kazkaip nesitiki kad tevai leidzia ilgai kabeti prie pc
  5. mano manymu moderatoriai kuo puikiausiai tvarkosi ir dviese. o jei ka tai butu galima sukurti tema skraiduole kur vartotojai galetu tiesiog parasyti savo pastebejimus(tai ko nepastebejo moderatoriai) arba savo nuomone apie tam tikrus su klubu susijusius dalykus(pvz: kaip minejai del tu nuotrauku)
  6. Taip pat manau kad sitam klubui net nereikalingi vip nariai(gal apie tai buvo diskutuota, bet as nepastebejau Nekaltas)

P.S. jei kam pasirode kad as tave iskritikavau, nes manau kad mano kandidatura yra zymiai geresne, noreciau ru zmoniu nuomone pakeisti - bangai negaliu skirti tiek laiko kad galeciau buti moderatoriu.

del defacto as ir duociau + jei balsuotume…
jo dabar derkites is mane skad kazka pasiuliauj atkreipiauj demesi sisakiauj nuomone ar dar dauk varysit bl juk as nesiverziu i tuos moderatorius tik iskeliaudelema Liūdnas Žliumbia