Manau, jog reikia dar vieno moderatoriaus. [vinonos]

Manau, jog reikia dar vieno moderatoriaus. [vinonos]

Asmeniskai nieko pries neturiu pries Rider, bet manau, jei si foruma moderuotu (ir) vinona, butu mazumele geriau, nes:

1. vinona praleidzia cia daug laiko
  2. kuria diskutuotinas temas
  3. yra aktyvi ir uz virtualios erdves [oragnizavo kulturos pirmaji susitikima]
  4. Nori ir stengiasi, kad forumas taptu klubu.

Prasau parasyti kiekvieno bei kiekvienos cia besilankancio asmens parasyti savo nuomone sia tema.

Aciu.

Jusu metanoliz [ch3oh]

Na as cia daznai uzsuku paskaitineju ir sutinku reiktu issirinkti dar viena modera kuris galetu padeti tvarkytis zinoma Rider ir taip gerai tvarkosi.

Jei Rider gerai tvarkosi, kam reikia dar vieno moderatoriaus?
O zhmogaus aktyvumas uzh virtualios erdves ribu apskritai su forumo moderavimu nera susijes.

Jei atsimerktum, pamatytum, jog vinona labiau aktyvi virtualioje erdveje.
tai buvo tik vienas pliusas.

Jei atsimerktum, tai pamatytum, kad bandau pasakyt, jog tai nera pliusas, kai kalba sukasi apie moderavima.

Kaip matau prasideda arsi kovaCha cha

Nia NeFlirtas

dazniausiai moderatoriu isrenka ta, kuri zmones pazista ne tik online sededami.

Nesutikchiau. Labai.
Ishvis, kas chia per durnas butent jaunimo iprotis moderatoriais rankiotis realius pazhistamus. Yra virtuali erdve, virtuali bendruomene, tai pagal elgesi virtualiose ir tik virtualiose erdvese zhmones turetu buti renkami i moderatorius.

P.S. jei ka ash priesh vinona nieko neturiu, bet nemanau, kad shiam forumui reikalingas dar vienas moderatorius, nors shiaip esu tik skaitytoja paprastai.

Na tai čia vinonos ir Rider reikia klausti Šypsena
Nors aš tai už - gal daugiau givybės čia atsiras Šypsena

jo jo jo…isrinkit ta mano "geraja" sesute Cha chaTaipCha cha

Manau, jeigu prireiktu cia dar vieno moderatoriaus - vinona puikiai tiktu Gerai

ta vinona tai tikrai pazystu labai gerai TaipCha chaTaipcia visai rimtai Nekaltas

kapinems priziureti pakanka vieno sargo… (nors 2 gal linksmiau? galetu kortom pazaisti…)

nezinau ar yra prasme. man atrodo , kad shiame forume pakankamai nedidelis skaichius lankytoju, ir vargu ar taps kada klubu, tai ka chia veikt 2 moderatoriams? shiaip tai jei reiktu rinkt moderatoriu , tai turbut vinona ash taip pat siulychiau… manau ji chia tinkamiausia butu…Šypsena bet nelabai aishku dar ka apie tai mano pati vinona ir rider… ir ar ishtiesu chia truksta dar vieno moderatoriaus ir kas nuo to galetu pasikeist… kol kas tai chia tik vienas kitas kaip pastebiu kazka kartas nuo karto vis parasho, tai nelabai ten daug ka ir yra moderuot…Šypsena

ch3oh, aciu, kad pasiuleiLabas
abejojiu ar suaktyvetu sis forumas isrinkus nauja moderatoriu, juk tai nuo lankytoju priklauso, moderatoriai gi negali sedeti ir galvoti temuNe
be to dabar vasara, daug kam atostogos ir visai naturalu, kad zmones prie komiuteriu praleidzia gerokai maziau laiko

o del tvarkos, tai man jos cia kartais tikrai truksta, kad ir kaip gaila bebutu

jeigu tikrai jo reikia, tai reikia tik vinonos Taip

Juokiasi

ir isvis - renkam baraba!

Juokiasi Juokiasi

bet jei rimciau-nelabai tiketina, kad kas pasikeis… Bet pamegindami nieko neprarastumem…