Jei Rider gerai tvarkosi, kam reikia dar vieno moderatoriaus?
O zhmogaus aktyvumas uzh virtualios erdves ribu apskritai su forumo moderavimu nera susijes.
Nesutikchiau. Labai.
Ishvis, kas chia per durnas butent jaunimo iprotis moderatoriais rankiotis realius pazhistamus. Yra virtuali erdve, virtuali bendruomene, tai pagal elgesi virtualiose ir tik virtualiose erdvese zhmones turetu buti renkami i moderatorius.
P.S. jei ka ash priesh vinona nieko neturiu, bet nemanau, kad shiam forumui reikalingas dar vienas moderatorius, nors shiaip esu tik skaitytoja paprastai.
nezinau ar yra prasme. man atrodo , kad shiame forume pakankamai nedidelis skaichius lankytoju, ir vargu ar taps kada klubu, tai ka chia veikt 2 moderatoriams? shiaip tai jei reiktu rinkt moderatoriu , tai turbut vinona ash taip pat siulychiau… manau ji chia tinkamiausia butu… bet nelabai aishku dar ka apie tai mano pati vinona ir rider… ir ar ishtiesu chia truksta dar vieno moderatoriaus ir kas nuo to galetu pasikeist… kol kas tai chia tik vienas kitas kaip pastebiu kazka kartas nuo karto vis parasho, tai nelabai ten daug ka ir yra moderuot…
ch3oh, aciu, kad pasiulei
abejojiu ar suaktyvetu sis forumas isrinkus nauja moderatoriu, juk tai nuo lankytoju priklauso, moderatoriai gi negali sedeti ir galvoti temu
be to dabar vasara, daug kam atostogos ir visai naturalu, kad zmones prie komiuteriu praleidzia gerokai maziau laiko
o del tvarkos, tai man jos cia kartais tikrai truksta, kad ir kaip gaila bebutu