man taip butu patogiau…
siaip butu smagu atidarius temoj po visu postu matyti temos linka, like yra virshuje. pvz kai ash nusistates 200 postu per page, labaij nepatogu kopti i virshu kad galetum atnaujinti tema(nu kad pamatyt naujus postus), o refreshas tokiais atvejais nepadeda, nes jeigu ash padarau posta, ir po to noriu paziuret naujus postus, paspaudus refresh pakartotinai ideda manishki
p.s. tai mano asmeninis prashymas, galbut susilauksiu bendraminciu
O zinai ka daro tos kopkes Home ir End ant klaviaturos? Siulau isbandyti, gal atrasi ka nors idomaus
tiesa pasakius as tik dabar ta atradau
Buna pasitaiko
kazkox rysium su tuo bugas man yra nutikes, kad parasydavo tema istrinta…
cabar lygtai susitvarke. veikia tie linkai tiek temoje, tiek atsakymo/posto lange…
datr yra klavisai Page Up ir Page Down, veikia klavisai "i virsu" ir "i apacia".
manau reiktu dar ivariu linku, kaip "sokti 10 zn i virsu", "10 zemyn"… ir dar visokiu reikia… nesvarbu, kad klaviaturoje yra klavisai.
Ot protingas… HOME- END PAGE UP- PAGE DOWN
radau radau
parasai atsakyma, paspaudi issaugoti, pradeda saugoti atsakyma, ir sustabdai narsykle. dingsta issaugojimo knopke tada spaudi ant temos pavadinimo, ir gauni israsa, kad tema istrinta
bet kartais nesuveikia
cia matyt kaip genetinis nestabilumas, su tech-prof susijes …
Nu sumalei, tai nifiga neina suprast
ehm, apie tuos klavishus taij senaij zinojau…, bet kazkaip bangoj taij nedashuto panaudot