Man tai pasirode idomu

Man tai pasirode idomu

Bent jau man tai naujiena, ka manot apie tai http://www.bugaets.com

Man ir naujienaTaip

buwo gi diskusija apie tas zvakutes

Nieko gero nemanau, nors naudot neteko. Bet vien jau skaiciai kelia itarima. Maksimalus greitis padideja 20% Ekonomiskumas 30, dinamiskumas 30 ekologiskumas 50% Cha cha Truksta dar, kad padidetu kompresija, darbo turis ir panasiai. Fantastika tik pasikeites zvakes is masinos zveri padaraiApakęs O kazkodel automobiliu varikliu konstruktoriai, uzdegimo ir kitu sistemu kurejai nesumaste sitokio stebuklo ir vis stengias situos parametrus pagerint sudetingais budais. Kad neturi reiksmes nesakau, bet nenustebciau jei pokytis butu labai labai mazas (jei dar jis is vis butu i teigiama puse). Vien tik puslapiu nepasitikiu. Visi tie grazus skaiciai primena uzrasus parduotuvese "akcija" "nuolaidos" "ispardavimas" daug kas greit pakimba ant to nors galbut ner ten nei taip pigu, nei taip gerai.
Man rodos jei sudet visus panasius daug zadancius priedus automobiliui tikint tais uzrasais, tai jis turetu pasidaryt amzinas, galia padidetu kokia 50 kartu ekonomija irgi ir t.t.

Ne lygioj vietoj tokia reklama. Geram variklui jos tiek daug gazo tai nepridės, bet faktas, kad srautinis detonavimas yra efektyvesnis už tą biedną akmens amžiaus žiežirbėlę 1,2mm tarpelyje.

Jei ne parametru skaiciai, siaip viskas lyg ir viskas logiska. Va idomu ar lietuvoj kas is banginiu isbande. Kazkokiam zurnale apie auto radau reklamele. Ziur ir puslapis yra. Gal kas is praktines puses ka zino????