Man tai geda butu...

Man tai geda butu…

Kvankt?p.s. cia viena judriausiu klp sankryzu…

klp prokuratura?

…nors draugelis savo shefui pyle salerka i x6 pries 2 metus kai tik atsirades buvo Cha cha isvis viduryje gatves is kanistro… dege lempute, galvojo pasibaige salerka… bet pasirodo kazkoks kompas nuduso… net 10 smotu nebuvo pravaziave Cha cha

o kame čia gėda? jei viryklė bagažinėje tai ne gėda?

nu o tai ka dabar daryti? jeigu butu koks golfas tai jau nebegeda?

rafinuots maziau gedos reik turet ten kur jos visiskai nereik, va viduri gatves nusisikt jau sutikciau, cia *pimp…*ne

taupyti yra geda? tas s’as senas metalo gabalas (asmeniskai grazus bet moraliskai pasenes) limuzinas jis buvo kai buvo naujas o dbr tiesiog didele gelda, i kuria ne tik kad galima bet ir reikia pilti pigesni kura Taip

Nuo kada nemoketi mokesciu sitai *****ai valstybei yra geda?

geda ne pats faktas kad taupai, geda pilti is kaniu… ble ****intis viduri centro… nu nx… ka i x6 irgi negeda is backos pilt? nors ta backa is statoilo, bet visvien…

axujelnas limo Ufff

Gėda dėl mentaliteto…

Viskas cia normaliai, pila sau atokiai, nei centre nei i akis lenda Gerai Blogai

O kuo xyujova tacka? Kas kaltas, kad tokiu nebedaro?

man ir paliava butu pilti… kam tiek tempti, kad jau masina dusta ir reikia stoti ir pilti is kanistro… Kazkada kai cekiukus gaudziu kolonelej, tai pastebejau, kd zmones isipila ten uz 50lt, nuvaziuos gal kokia 100km, ir po savaites vel pilsis uz t 50… o ka kalbeti apie tuos kurie po 20-30lt pilas?

geda butu jei vidury gatves tektu mersa stumt, o cia pajibat yra. Darkman as irgi kai is degalines piluos uz 20lt ir nedaugiau, jei zinau, kad nedatrauksiu iki garazo žalios Juokiasi

ambalas puse Lietuvos ispyzdino, zuokas ppyzdina atvirai, mentai vaikus gatovi traisko, pas pencininkus ju uzsidirbtas pencijas padneli, o cia matai ‘geda’. Juokiasi Cia tik bando jie instaliuot, kad del to, kad valdzioj visi ppyzdina, yra kalti paprasti zmogeliai, nes jie ‘nesikeicia’. Juokiasi

as pilu kas savaite po 30 lt, nes butent tiek ir nuvaziuoju

tamsus vynomeka.lt/alkoholiniai-gerimai/alus-kanapinis-tamsus -2-l. html?pgNr=2&listorderby=oxtitle&listorder=asckaina b L et kokia

Groovy, o ko tu nori? aukstaitijos bravoru tikrai geras alus