Man širdis liejasi krauju
Nu kaip turi jaustis vaikinas, jeigu maniškė taip elgiasi su juo? Ar man ją lupti, ar barti, aš nežinau. Nu gi berniokas atvažiavo per mano jagodką, pasiėmė maniškę, o kai mes apsižiūrėjome, tai nesupratome, kur ji dingo. Aš saviškės ir klausiu, tai ar tu jį myli, o ji sako, jog nežino. Dabar dar tas onhličianinas atvažiuos, nu aš nežinau. Patarkite, kaip man ją auklėt. Jau tuoj jai 20 metų, dirželis jau nebepadės, ką man daryt?
sargiu daugiau jai nupirk
isvezk i tamsu ir gudu miska ir palik vilkams
Kai zmogui tik 20, meiliu gali but ant kiekvieno kampo. Madam, nesiparink, tegu dukra gyvena. Protinga ji, maciau.
Baik auklet suaugusius, prisimink ka pati ishdarinejai budama 20 metuku
Tu teisus. Jaučiu, kad jų greitai reikės, blyn, nimohu…Tai jaunimas neturėtų be meilės mylėtis…Ką tie sargiai… Mūsų buvo veronikų laikai
GERA TAU KALBĖTI, BET TAS MANO MEILUS LIETUVAITIS JĄ YRA NE JUOKaIS ĮSIMYLĖJĘS, O JI SAKO;“nežIANAU”… Nei man jos mušt, nei dubasint, nu aš nežinau… Ką daryt?.. Tai kad ji tada su juo laižėsi? Sakė, kad bučiavosi. tai, matyt, vyrukui gal visa giminė sukyla, o amaniškė sako:“Nežinau”
Man buvo 14 metu ,mama pasake :“gyvenk kaip nori ,susishiksi gyvenima tai savo o ne mano…” Palik tu ja ramybeje ,vaikas nenukrites ir nenusibrozdines keliu nezinos kas yra savisaugos instinktas ir nukris is balkono …
Atsibegios su laiku ir praeis nes su lazda jau neisauklesi.
Moterie, palik ja ramybej, juk negali uz savo dukra dar karta nugyventi gyvenimo
Jo,nesiparink,o gal nori vietoi dukros
Kovarnas pasiulymas, bet Madam jagodka, manyciau sutiktu-atsiklausk jos
tai kad as ne tas isrinktasis,as oxu*jei
ne, nu baikit tyčiotis, supraskite, kad man tas berniokas toks mielas, nedrąsus toks. nesugadintas da vaikis. Atrodo, paimčiau, apkabinčiau ir pabučiuočiau, bet tik grynai, kaip motina. Jis man, kaip vaikas, suprantate? Aišku, jam 23, jis jau vyras, žinoma, kad jam vien draugystės nepakanka, aš tą puikiai suprantu
Man regis su dukra abi aki uzmetete ant berniuko…
…panashu i nora atlikti tvirkinamuosius veiksmus…
Va ir man toks itarimas
Itariu, itarus mes labai…
nu ko tu vėl nervuojies? protinga, suaugus tavo mergina, duok jai gyvent