man patinka londonas....

man patinka londonas…

zinot mielieji as myliu londona…lietuvoje buvau paprastas eilinis patriotas,kuris mokesi,dirbo ir tikejo sviesia lietuvos ateitim …
HA HA HA HA HA

jo tai buvau as, ir koks as buvau IDIOTAS. liwtuvai ,vilniuj iki londono truksta nu minimum 20 metu,kad pasiektu dabartini londono lygi…
bet kas bus londone po tiek metu?
tai vat taip.
nenoriu ,negrysiu,niekada ,i vilniu! nebent atostogu,kokiai savaietei,na panasiai kaip vaziuodavau is vilniaus i kaima pas save! butent taip as dabar ajausciausi lietuvoj…

na o dabar mane pradekit pyz…vot,vadint suskiu,isdaviku,debilu…
man bus smagu paklausyt…
nes kazkada ir as taip dariau,irt tik dabar supratau kad tai buvo uzsleptas pavydas…

suprantu tave, man irgi tas pats buvo pernai ispanijoj kai gyvenau menesiuka, atrode kas per kaimas ta lietuva su kokia barselona palyginus… bet istikruju pats nepagalvoji, kad tave gali uzknisti tie britai, ju kalba, kai niekam negali lietuviskai nieko pasakyti, nematai artimuju, draugu, maistas kitoks, viskas kitaip. nu menesi patiks toks gyvenimas, nu du, ar tris, gal puse metu, bet tikrai nemanau kad nebus tau noro grizti atgal… o beje ka ten darai? susiradai normalu darba, su tevais isvarei ar kaip? beje niekada nesakyk niekada, nes dar nezinai kaip gyvenimas gali pasisukt ir galbut teks nenorom grizti, o gal norom…

Na man siaip jau irgi patinka londonas, bet gyvent ten nenoreciau. speju, kad pirma karta i uzsieni isvaziavai, ir dar ten neilgai esiMirkt

Matyt, neseniai atvykes Cha cha

Va, ir as taip sakau TaipCha cha

Isvazhinejau Europa spersai ishilgai (beveik), alia dar nemaciau grazesnio miesto nei Kaunas Girtas Nors Londone tai nebuvau, tik ish virshaus maciau Nekaltas Kazkaip mane traukia uzsienis, bet tik trumpam. Pabunu, pamatau ir ish kart uzsimanau gryzhti Kaunan… Drovus

Nu, tu cia irgi pavarei Cha cha

[quote]neziniuxe rašė:
Isvazhinejau Europa spersai ishilgai (beveik), alia dar nemaciau grazesnio miesto nei Kaunas Girtas
[/quote]

Cha chaCha chaCha cha

Tai tu gal po kokią Albaniją skersai išilgai važinėjai? Apakęs

pala, po poros menesiu kitaip galvosi… Nekaltas

as ir esu Londone, bet kad ir kaip gerai cia, vis tiek noriu namo Nekaltas

A ko ten nemacius? Nekaltas Sedek tik, ir necypsek LiežuvisCha cha

aha, kaunas tai isties miestu miestas. tai net visos enciklopedijos raso.

bet del nepralenkiamo ir nepavejamo londono… ziurint kokiais kriterijais remsies. ko gi tuomet visi tie britai, prancuzai, kanadieciai ir kt. vilniuj tiek gyvena, brolau isvykeli exporto vaisiau? ar tik nebusi paprastas pizonas, kuriam miesto krutuma reiskia zmoniu kiekis klubuose ir sviesu ryskumas gatvej?

buvau as tam Londone nu ir ka kas ten tokio kruto ko Lietuvoje nera daug juodasikniu su beisbolkem ir storu bobu i kurias net baisiu paziureti, vaikeli atsibusk is to savo pasikelimo reikes gryzti i Leituva arba baigsi savo gyvenima kokio staliaus,statybininko arba verejo pareigose KietasKietasKietas

[quote]movano rašė:
vaikeli atsibusk is to savo pasikelimo reikes gryzti i Leituva arba baigsi savo gyvenima kokio staliaus,statybininko arba verejo pareigose KietasKietasKietas
[/quote]

Ir baigsi čia.Cha cha

Ne, nu dziugu, kad tu Londone, tau ten patinka, tik nereikia taip sarkastiskai ant Lietuvos miestu varyti. Kokius turim, tokius, kiekvienam pagal savo galimybes LaimingasJeigu tu su pavydu kitus kritikavai, tai nereiskia, kad ir visi kiti pilni pavydo. As sedziu Vilniuj ir nekiek tau nepavydziu Ne Irgi daug keliauju, bet visada dziugu cia sugrizti, visada Širdis Laimingas

Cha chaCha chaCha cha

Tai tu gal po kokią Albaniją skersai išilgai važinėjai? Apakęs

[/quote]

Nea Ne Ten nebuvau Šypsena Ta puse manes netraukia Mirkt

Aciu aciu Cha chaCha chaGirtas

o man neŠypsena

Nebuvau as Londone, todel negaliu pasakyti patinka jis man ar ne. Bet kiek esu girdejusi, ten lietinga, ukanota…Nekaltas Tad jei taip is tiesu, tai man nepatinka…Cha cha