~MaN PatiKo (anegdotaj)~

~MaN PatiKo (anegdotaj)~

man patiko sitie anegdotaj…tikiuosiu jums irgi patiks… Kuklus vyrukas užeina į barą. Pamato mielą prie baro sėdinčią merginą, atsisėda netoliese. Po kokios valandos nedrąsiai prieina ir paando užkalbinti: - Ar jūs neprieštarautumėte, jei aš pasiūlyčiau susipažinti? Mergina atsisuka į vaikiną ir iš visos gerklės suspiegia: - NEEEEEE!!! Aš nemiegosiu su Tavim!!! Baro lankytojai, visi kaip vienas, atsisuka. Vyrukas, pasijutęs beviltiškai, nuspūdina šalin. Po kelių minučių mergina prie jo prieina ir, nusišypsojusi, taria: - Atleiskite, kad priverčiau jus pasijusti nepatogiai… Matote, esu psichologijos studentė ir tyrinėju žmonių elgesį nestandartinėse situacijose… Vyrukas išsprogina akis ir iš visų plaučių užrinka: - Kaip suprasti, UŽ DU ŠIMTUS LITŲ!!! Trys draugės nutarė surengti vakarėlį. Ėmė mąstyti, kur čia galima pagirtuokliauti, tačiau paaiškėjo, kad pas vieną - vyras labai griežtas, pas kitą namuose - dar ir anyta gyvena, o pas trečią - dar ir vaikai… Nutarė eiti į kavinę. 11 valandą vakaro kavinė užsidarė, o moterėlėms tuo metu kaip tik buvo kilęs pats gėrimo įkarštis. Kadangi oras buvo šiltas, jos užėjo į naktinę parduotuvę, nusipirko kelis butelius likeriukų ir nuėjo švęsti į kapines… Kitą dieną susitinka jų vyrai ir kalbasi: - Maniškė… Įtariu, kad susirado meilužį. Grįžo šiandien paryčiais, visa girta ir su puokšte gėlių… - Maniškė irgi, bet su dviem puokštėmis gėlių. Gal meilužiai du? - O maniškė… Irgi grįžo paryčiui, girta ir su vainiku ant kaklo. O ant vainiko užrašas: “Nuo mylinčių mokinių”… Veliau dar idesiu… Bučkis Juokiasi

Pirmas tai dar shia savaite buvo ,o antras negirdetas Gerai Juokiasi

Šypsena

Antras tai labai geras, o pirmas neseniai buvo. Cha cha

Cha cha

antras neblogas Cha cha

Gerai Juokiasi

Juokiasi Antras geras.

aha,antras tai geras! Taip Cha cha

del pirmo taj nezinojau… NustebęsVyrukas sprendžia kryžiažodį. Klausia draugo: - Sakyk, kaip vadinasi žmogus, miegantis su vyru? - Gėjus! - Netinka… A, sugalvojau, moteris! Du krokodilai kalbasi: - Na, kaip medžioklė? - Puikiai. Šiandien du negrus suvalgiau. O kaip tau? - O man dar geriau - surijau rusų turistą! - Meluoji. Papūsk! Armėnų radijo klausia: - Jeigu suomiai iš tiesų yra tokie lėti ir flegmatiški “stabdžiai”, tai kaip jie sugeba užimti pirmąsias vietas automobilių lenktynėse? Armėnų radijas atsako: - Na, kol jie patraukia koją nuo greičio pedalo… Karvės daro blynus. Kiškiai daro rutuliukus. O beprotė višta Maggi - kubelius. Juokiasi Juokiasi Juokiasitikiuosi bus negirdetu Drovus Laimingas

buvo Gerai Juokiasi Juokiasi Juokiasi

antras liux Gerai Taip Juokiasi Mirkt

Šypsena

biski liuks

Kai kurie girdeti ir nejuokingi, bet kai kurie Gerai Juokiasi

ir man patiko Mirkt Cha cha

Cha cha Cha cha Cha chaNegirdeti abu Gerai

su suomiais turbut geriausias Taip