~MaN PatiKo (anegdotaj)~
man patiko sitie anegdotaj…tikiuosiu jums irgi patiks… Kuklus vyrukas užeina į barą. Pamato mielą prie baro sėdinčią merginą, atsisėda netoliese. Po kokios valandos nedrąsiai prieina ir paando užkalbinti: - Ar jūs neprieštarautumėte, jei aš pasiūlyčiau susipažinti? Mergina atsisuka į vaikiną ir iš visos gerklės suspiegia: - NEEEEEE!!! Aš nemiegosiu su Tavim!!! Baro lankytojai, visi kaip vienas, atsisuka. Vyrukas, pasijutęs beviltiškai, nuspūdina šalin. Po kelių minučių mergina prie jo prieina ir, nusišypsojusi, taria: - Atleiskite, kad priverčiau jus pasijusti nepatogiai… Matote, esu psichologijos studentė ir tyrinėju žmonių elgesį nestandartinėse situacijose… Vyrukas išsprogina akis ir iš visų plaučių užrinka: - Kaip suprasti, UŽ DU ŠIMTUS LITŲ!!! Trys draugės nutarė surengti vakarėlį. Ėmė mąstyti, kur čia galima pagirtuokliauti, tačiau paaiškėjo, kad pas vieną - vyras labai griežtas, pas kitą namuose - dar ir anyta gyvena, o pas trečią - dar ir vaikai… Nutarė eiti į kavinę. 11 valandą vakaro kavinė užsidarė, o moterėlėms tuo metu kaip tik buvo kilęs pats gėrimo įkarštis. Kadangi oras buvo šiltas, jos užėjo į naktinę parduotuvę, nusipirko kelis butelius likeriukų ir nuėjo švęsti į kapines… Kitą dieną susitinka jų vyrai ir kalbasi: - Maniškė… Įtariu, kad susirado meilužį. Grįžo šiandien paryčiais, visa girta ir su puokšte gėlių… - Maniškė irgi, bet su dviem puokštėmis gėlių. Gal meilužiai du? - O maniškė… Irgi grįžo paryčiui, girta ir su vainiku ant kaklo. O ant vainiko užrašas: “Nuo mylinčių mokinių”… Veliau dar idesiu…
Pirmas tai dar shia savaite buvo ,o antras negirdetas
Antras tai labai geras, o pirmas neseniai buvo.
antras neblogas
Antras geras.
aha,antras tai geras!
del pirmo taj nezinojau… Vyrukas sprendžia kryžiažodį. Klausia draugo: - Sakyk, kaip vadinasi žmogus, miegantis su vyru? - Gėjus! - Netinka… A, sugalvojau, moteris! Du krokodilai kalbasi: - Na, kaip medžioklė? - Puikiai. Šiandien du negrus suvalgiau. O kaip tau? - O man dar geriau - surijau rusų turistą! - Meluoji. Papūsk! Armėnų radijo klausia: - Jeigu suomiai iš tiesų yra tokie lėti ir flegmatiški “stabdžiai”, tai kaip jie sugeba užimti pirmąsias vietas automobilių lenktynėse? Armėnų radijas atsako: - Na, kol jie patraukia koją nuo greičio pedalo… Karvės daro blynus. Kiškiai daro rutuliukus. O beprotė višta Maggi - kubelius.
tikiuosi bus negirdetu
buvo
antras liux
biski liuks
Kai kurie girdeti ir nejuokingi, bet kai kurie
ir man patiko
Negirdeti abu
su suomiais turbut geriausias