magelis ORIOLE ką girdėjot?

magelis ORIOLE ką girdėjot?

siūlo man pirkti tokį magelį, naujas, pasak draugelio - clarion licenzija ir viduriai. atverčiamas, 4x40W 4 lineikos!!!

tai galvoju susigundysiu ir imsiu.

cia radau truputi info :
http://www.avto-alarm.narod.ru/cdoreole.html

o tai uzh kokia kaina siulo . Ir be to aklai nepulk . Jei yra galimybe paklausyt tai paklausyk priesh pirkdamas . Nes gali pasirodyt kad merso viduriai , bet ish ishores didelis didelis sangjongas Cha cha

nu gi faktas kad ne mersas, uzrasita Oriole bet viduriai clariono. kainos negaliu sakyti, bo ja man draugelis nuleido, ir nezinau kokia yra parduotuvese… Cha cha

o vat emiau ir nusipirkau. ir gerai…

garso ner daug, ale ko ir noret… bet kadangi pas mane koloneles, tai bent jau garsas normalus… vistiek stipras laukia savo eiles…

4 linijiniai, grazus dizainas, didelis displejus…
ir garantija…
ir NEVOGTAS!!!

shirdies neskaudės kad vežiojuosi kažkieno gal už paskutrinius litus pirktą ir pavogtą mageli…

teisingas pozhiuris pas tave . Daugelis perka turgely vogtus o po to kaukia kai pavogia ish ju pachiu , kad pedikai vagys . Nebutu paklausos , butu mazhesne ir pasiula , tuo pachiu mazhiau kentetume nuo vagiu.

bet kiek mokejai tai galetum ir pasakyt , vistik niekas nebeks ir neieshkos tu magu .

chia kiek zhinau su navi jis eina . Bet tik susidurt teko su modeliu 4720 . 4730 tai nemachiau ir nezhinau . O tu ji del navigacijos pirksi ? Nes shiaip jam zhemelapiu lietuvos tai be shansu rast , nera

tai pazhiurek ar pas ji GPS imtuveli galima prie NB prijunkt . Dada but galima ir zhemelapiu susiveikt .

zinoma galima, ir lietuvos ir zarasu ir pakruojo ir alytaus Cha cha
as kai dirbau vienoj firmelej, atvare pinigais apteke farmacininkai, jiem reikejo lietuvos smulkiu zemelapiu, ir lenkijos.

turi NB, davem GPS ir is Hnit Baltic zemelapius.

galima paprasta rastrini, poto koordinates suveda ir vsio, bet jei normalu, tai tiek pinigu net farmacininkai neskirs sau…

na kad pas visus toks poziuris…

na naujas man ir seip mielesnis.
kartojuosi, bet - malonu bent tai kad nejauciu kaltes, jog pas mane kaskieno nuvogtas magas.

o jei nori gero mago tai uz ji reikia ir moketi. jau ko ko, bet niekad gyvenime nepirksiu naudoto(tiketina vogto)nakamishi, gero clariono ar pan.
jau jeigu darai gera garsa, tai bent nevogta…

a to bus galvoje, kaip dirbant su demo programomis: kas minute ar dvi pasigirsta : "Hey !!! this is DEMO!!! "

taip ir su vogta : " hey!!! kaip skamba vogta?"

Blyn!kodel bangoj nera smailiko kur vienas kitam ranka spaudzia?!?!?aaa??!Piktas Jeio butu, tai kelis tikrai ideciau!Taip
nu o dabar reikes tave nors Apkabinimas Mirkt

Labas Apkabinimas Alus