Madonna

Madonna

Ar matėt naują Madonnos klipą Holywood?

Įdomu gal kas žinot kiek Madona yra sukūrusi klipų ?

Apskritai kas daugiausia turi klipųarba dainų sukūrusių? Labas

Nemačiau clipo, bet girdėjau song’ą Liūdnas Užjaučiu Madonna taip nusiritus į pigaus popso gelmes, kad clipas songo tikrai neišgelbės Ne

Vo įdomu, kas iš to, kad kažkas daugiausia sukūrė clipų ar dainų ???

manau paskambink i info 1588
Mirkt

Labai juokinga pats ir paskambink vistiek ten nežinos.
Cha cha

Nežinau

Tai negi niekas nežino kas daugiausia yra sukūrusiu klipų ar dainų ???

jofana… kiba tavo smegenys kanaruose atostogauja? Piktas ir ishvis… tema apie madonna ir ta holivuda per 10 poziciju zemyn… tau ka… butina savo idiotishka tema sukurt? Piktas

Tu gal pats idiotas ką noriu tą kuriu o ir nežinai kas daugiausia sukūrę. Liežuvis

visi idiotai daro tai ka nori, neatsizvelgdami i sveiko proto apribojimus… todel daznai jie sukuria daugybe uz tradicinio mastymo ribu ishsiplecianciu shedevru, deja, jums tai negresia… Ne

kad butu ramiau, pasakysiu, jog daugiausia dainu sukuriau as… turiu ju net du tukstanciai trys simtai penkiasdeshimt seshias. muzika ir zodzius rasiau pats… visi cd mano stalciuje.

Tau gal tamsta su dešiniuoju smegenų pusrutuliu negerai? Na o jei gerai nors… ir aš nematau nieko nerealaus čia . Kažkas gal ir seka tuos skaičius ką gali žinot tik čia tarp jūsų … nėra. Visai būtų įdomu sužinot ar ne.

Atrodo pats laikas sia tema uzrakint Pavargęs

Man atrodo tau burną reikia rakinti (nieko asmeniško) Cha cha Pavargęs netoleruok blogybių o geriau pareikšk savo nuomonę apie madoną.

Aciu Dievui Internetas yra pakankamai saugus dalykas, ir tokie kuno suzalojimai, kaip burnos rakinimas man negresia Cha chaCha chaCha cha
O mano nuomone apie Madonna gali paskaityt temoje "Kaip jums Madonnos Hollywood?". Ten rasi daug ivairiu nuomoniu Nekaltas

Beje, butent del blogybiu netoleravimo pasiuliau uzrakint sia tema Kietas

čia ne tik madona bet ir buvo klausimas kas daugiausia sukūrė klipų arba dainų? Jei nepastebėjai . Gal pamiršai akinius, užsidėk .

Ar tu is tikruju toks Kiaulė ar tik apsimeti? Apakęs Blogai
Apie klipus tau tikrai niekas neparasys, jei tamstai taip idomu, tai pasieskok kokiu muzikiniu statistiniu duomenu, gal surasi

Madona vel gryzo prie savo "keksisko" ivaizdzio!Cha cha