jofana… kiba tavo smegenys kanaruose atostogauja? ir ishvis… tema apie madonna ir ta holivuda per 10 poziciju zemyn… tau ka… butina savo idiotishka tema sukurt?
visi idiotai daro tai ka nori, neatsizvelgdami i sveiko proto apribojimus… todel daznai jie sukuria daugybe uz tradicinio mastymo ribu ishsiplecianciu shedevru, deja, jums tai negresia…
kad butu ramiau, pasakysiu, jog daugiausia dainu sukuriau as… turiu ju net du tukstanciai trys simtai penkiasdeshimt seshias. muzika ir zodzius rasiau pats… visi cd mano stalciuje.
Tau gal tamsta su dešiniuoju smegenų pusrutuliu negerai? Na o jei gerai nors… ir aš nematau nieko nerealaus čia . Kažkas gal ir seka tuos skaičius ką gali žinot tik čia tarp jūsų … nėra. Visai būtų įdomu sužinot ar ne.
Aciu Dievui Internetas yra pakankamai saugus dalykas, ir tokie kuno suzalojimai, kaip burnos rakinimas man negresia
O mano nuomone apie Madonna gali paskaityt temoje "Kaip jums Madonnos Hollywood?". Ten rasi daug ivairiu nuomoniu
Ar tu is tikruju toks ar tik apsimeti?
Apie klipus tau tikrai niekas neparasys, jei tamstai taip idomu, tai pasieskok kokiu muzikiniu statistiniu duomenu, gal surasi