made in lt
biskuti su fotozopa padirbejau
Vakar vos nenumušiau kažkokio priedurnio su panašiu aparatu besismaginančio ne sava kelio puse…
mes tai po laukus ir miskus davemes
Kažkaip pažiūrėjau iš kur esi ir toks įtarimas, kad jūsų ten chebra ir buvo… Biški ant Kelmės-Tauragės pusės palėkę nebuvot…?
bet tikrai ne as vaziavau priesais eisma ar kur ten matei
Iš pradžių visą chebrą susitikau tvarkingai(salyginai ) eilute zujančius, 3 ar 4 aparatai… Išsimaudėm prie tvenkinių, važiuoju keliu per mišką, ant vingio op ir susitikau tiesiai į mane lekiantį… Gerai, kad kelias nesiauras ir tuščias pasitaikė… Bet ekipažui biški siaubo įvarė toks vaizdas.
neee,tada ten ne musu bendrazygiai,nes mes tik viena parpa turejom,beja cia vaiku 5-6metu,tik mes palauzem ji
Čia kažkur ~8km važiuojant nuo Kelmės link Kryžkalnio ir pasukus į miškus(ženklas Kražiai 11km) visas veiksmas… Jūs tikriausiai kurnors netaip toli nuo Šiaulių zujot. Nelabai aš tų ketturačių akyse matęs, tai neskiriu kur vaikiškas, kur tikras. Vakar pirmą sykį gyvenime su jais “susidūriau”.
visa laime,kad rimtai “nesusidurei” mes zujom kokie 7km nuo siauliu,nuosavoje sodyboje pas giminaiti
o tai kam ta kauke
dar isimyles kas i zmona paskui persekiot prades
taip kritikuoji penktadienio moteras, bet pažiūrėjus į taviškę, kritikos galima būtų duoti daugiau
parodyk savo “negyvele” irgi pakritikuosiu. beja,kur penktadienines,tai jaunos ir negimdziusios,o sitai jau 31m ir gimdziusi
kaip gimdziusi tai visai normaliai dar veiduka galetum parodyt
nesiverkuok, aš tik tarp kitko pasakiau…
nesinervuoju
gerai cia uzvele