made in lt

made in lt

biskuti su fotozopa padirbejau Cha cha

Vakar vos nenumušiau kažkokio priedurnio su panašiu aparatu besismaginančio ne sava kelio puse… Kvankt?

mes tai po laukus ir miskus davemes Cha cha

Kažkaip pažiūrėjau iš kur esi ir toks įtarimas, kad jūsų ten chebra ir buvo… Cha cha Biški ant Kelmės-Tauragės pusės palėkę nebuvot…?

Juokiasi Taip Labas bet tikrai ne as vaziavau priesais eisma ar kur ten matei Girtas Ne

Iš pradžių visą chebrą susitikau tvarkingai(salyginai Cha cha) eilute zujančius, 3 ar 4 aparatai… Išsimaudėm prie tvenkinių, važiuoju keliu per mišką, ant vingio op ir susitikau tiesiai į mane lekiantį… Gerai, kad kelias nesiauras ir tuščias pasitaikė… Bet ekipažui biški siaubo įvarė toks vaizdas. Šypsena

neee,tada ten ne musu bendrazygiai,nes mes tik viena parpa turejom,beja cia vaiku 5-6metu,tik mes palauzem ji

Čia kažkur ~8km važiuojant nuo Kelmės link Kryžkalnio ir pasukus į miškus(ženklas Kražiai 11km) visas veiksmas… Jūs tikriausiai kurnors netaip toli nuo Šiaulių zujot. Nelabai aš tų ketturačių akyse matęs, tai neskiriu kur vaikiškas, kur tikras. Šypsena Vakar pirmą sykį gyvenime su jais “susidūriau”. Cha cha

visa laime,kad rimtai “nesusidurei” Cha chames zujom kokie 7km nuo siauliu,nuosavoje sodyboje pas giminaiti

o tai kam ta kauke Linksmybės

dar isimyles kas i zmona Cha chapaskui persekiot prades Apkabinimas

taip kritikuoji penktadienio moteras, bet pažiūrėjus į taviškę, kritikos galima būtų duoti daugiau Juokiasi

parodyk savo “negyvele” irgi pakritikuosiu. beja,kur penktadienines,tai jaunos ir negimdziusios,o sitai jau 31m ir gimdziusi Špyga

Šypsena

kaip gimdziusi tai visai normaliai dar Gerai veiduka galetum parodyt Drovus

nesiverkuok, aš tik tarp kitko pasakiau… Mirkt

nesinervuoju Ne

gerai cia uzvele Cha cha Gerai