Made in France

Made in France

Nu gera astrule! Taip

nu ka as zinau…tokio tuningo as nesuprantu…kaip ir visokio kitokio… pagaodinta masina ir tiek… nei cia spalvos afigienos, nei cia ratai lediniai, nei vidus gerai padarytas… apart kapoto nieko cia gero nematau

neblogai visai… bet man astros sux

Va paimt ją nulupt tuos spoilerius h****joilerius, gražint originalus ir nudažyt normalia spalva… galbūt ir drysčiau kur nors į kaimą nuvažiuot Cha cha Cha cha Cha cha

grazuole, tik kapota nudazyciau melynai, man px tas karbonas, gali buti ir be jo

overall neblogai. bent suderinta. ne taip kaip kiti veziojas suola ant galo(ta prasme spoileri). o ir spalvos nesipjauna. ir ratlankiai norma. kas per daug tas negrazu man

manau visai neblogai butu dar ant to kapoto ta gelsva-auksine spalva koki kringeli ispiesti, nes ta juoda labai prastai ant margos masinos atrodo. Na nebent padengti masininiu laku, kad blizgetu… nes man tai purvinai atrodo (matinis kazkoks) o gal tik nuotrauka prasta

noreciau gala pamatyt kaip padare… nes vat prie ko galima prisikabint, tai astros galines tiuningines lempos Šypsena

grazi Taip maciau autopliuse Šypsena

kvatre ka cia dedi ? Apakęs Cha cha

Nepatinka… Cirkas, ne mašina…

Blogai

Ne Cha cha

velykos artėja… Cha cha

o ir kaledos Mirkt