MADA
NU eina nx
BOTAI Cia blia kruciau uz kroksus
jo, man botai irgi ziauru…
o kas blogai?
jo, jums o.xu.itelno graziau su basanožkem per balas.
jo jo maciau jau mada atejo su botais vaiksciot, nu karocia, jeigu taip tai na.h.ui tada isvis
evropoj ir golyvude irgi madoj tos gondonkes ant koju, mes juk nenorim aCilikti nuo ju madu edit: a mes zvengiam is kaimieciu, o jie pasirodo mados pasauliui didziule itaka daro
Kazkokioj parduotuvej batu cia buvau, uzmaciau botu kalnus , kokiu tik nori piesiniu ir kosmine kaina
Croksai irgi tokius liet pradejo 145 Lt
maniske irgi turi nusipirkus
ble kiek čia kaimiečiŪ
Nu nx uz tokius gaidzius gaila butu moketi pusantro simto. Geriau pataupyt, tiek pat dasimest ir nusipirkt normalius naikus, tai nors nesiosi keturis metus, o paskui dar tiek pat prie ukio atitarnaus kiek turejes nike visokiu visokiausiu modeliu batu ir kedu, ahujenai gerai ir ilgai nesiojasi
siandie darza sukasiau, tai gal reiks ir man su klasikiniais juodais iseit miestan klasika juk irgi is mados neiseina
sharrasitto-o jei ji turi NIKE-kedukus,batu belenkiek belenkokiu,tai kam jai dar kiti batai,norejo botu ir nusipirko,kai vaziuojam i gamtas rudeni ar kazkur panasiai,net ir man norma atrodo tie botai,nes patogu per balas visokias ir panasiai braidyt ar kai mieste pila kaip is kybiro visa diena,bet aishku apranga atitinkama prie ju,ne sukostiumeliu braidyt
viskas cia zjb
klasikiniai juodi
Dar kraštą atsiraitok
sknt, būk mados diktatorius
RM, i gamta tai be problemu su tais botais, bet ne taip jau daznai jauciu i gamta vazinejama lyjant lietui, o ir man atrodo tie botai nera labai lengvi, geriau jau kedukai ) Bet mieste man su tokiais botais tai bbz, galiu duot galva nukirst, kad 85% ju perkama vien del stiliaus tipo, kaip ir sita moteris nuotraukoj
Nors cia jaunuole kazkokia.
na maniske pirko tikrai ne del ale “mados” paprasciausiai kartais tikrai pravercia,su kedais nelabai manau kaime ar kur gamtoj pabraidysi po gero lietaus
Nu tai faktas, botai lieka botais Bet dabar visuomene bando inest mada nauja, kad botai yra puiki avalyne tinkanti aveti bet kur ir bet kada
ar ne teisingai sakau?