macas su graikais

macas su graikais

Vakar Macas buvo pazadejes pergale pries graikus … ir mes visi stipriai isizeideme kai pazadas buvo neivykdytas. Macas po varzybu tarp kitko teisinosi, kad ji graikai tvirtai laike uz kiaushu. Kol nepamaciau nuotraukos, maniau tai tik sparnuota fraze.

man tai jau atsibodo gnalinimai ant Maco…

Met - niekas nevaro Mirktsiandien geros rungtynes buvo Geraivisi vaziavimai dabar vyksta ant:saro,ilgausko,siskos ir kitu riestanosiu zvaigzdunu" Mirkt

Rungtynių nemačiau Užsispyręs Žiūrėsiu tuoj kartojimą… Nežinau Bet džiaugiuosi dėl jų be galo MyliuO kas link “važiavimų”. Nepastebėjau, kad dabar varytų ant tavo išvardintų. Tik ir linksniuoja Macą ir dabar gi prisiminė Robkę. O Antoška ką? Jam taigi negręsia, tipo ne jo kaltė…

ups - pamirsau nuoroda imest Drovus Šypsena delfi.lt/news/sport/wbc/article.php?id=10462329&com=1

Man dzin… Aš nesakyčiau “ne”, nes kuo toliau, tuo labiau nieko neliktų rinktinėj. Nejau remsimės tik Maklaudais PavargęsAš suprantu ir krepšininkus… Sveikata - ne geležinė. O kas ją grąžins, kai metų metais be perstojo varys… Ir iš vis, rado kada prisiminti. Tegul geriau labiau atsižvelgia į tai, ką turim dabar, o ne svajonėse “kas būtų, jei būtų” gyventų…

Na ir kas čia tokio? Kvankt?

Rinktine super ir treneris super. Visi tyliai. Kitaip valinat ir patys zaidziat, o tada jau mes jus visus sudirbsim 100%, bo nieko geriau nenuveiksit. Be be be