M$ Outlookas neduoda attachmentu pasiimt is laisko (problema isspresta)
Sveiki,
gal kas zinote kaip padaryti kad M$ Outlookas atiduotu attachmentus. Attachmentas *.exe ir tikrai zinau kad ne virusas.
Nes jau ne tas zodis kaip uzp… kentejau, kol neatejo svarbus laiskas…
Aciu uz bet kokias idejas.
tools->options->security-> don’t allow attachments … nuimti varnele ir ok. Tada iseini is outlook’o ir vel ieini
Va va, problema tame, kad nera pas mane tos varneles…
Dabar prisiminiau, kad namuose ta varnele buvo (del to ir kad negalejau prisiminti kaip pasiimti atacmentus).
Nors namuose ir darbe naudoju ta pati ofisa 2000, bet namuose toks punktas kaip "don’t allow attachments…" yra o darbe nera
Dabar manau kad cia tikriausiai versijos problema, arba as kazko nesuprantu… gal kas kokiu minciu turit.
Reiks ir paciam pasiziuret kas cia per bajeris…
Čia per skubotumą galima buvo supainioti outlook ir outlook express.
O tu tikras, kad tavo naujesnis outlook leidžia atidarinėti .exe attachmentus?
P.S. Girdėjau, kad po SP1 to negalima padaryti.
kalba eina apie M$ Outlook’a (tas kuris is M$ Office paketo ).
Tai va, darbe pas mane SP3. Namuose nezinau koks -pziuresiu grizes is darbo (tikriausiai nebus jokio SP nes kompas neseniai instaliuotas ir nepamenu ar dariau kokius update’us).
Butu gerai, jei girdejai kazka, kad po SP1 negalima pasiimti atasmentu, pabandytum prisiminti kur girdejai
Pas mane irgi ne prie visu failu prileidzia. Bet as specialiai tos varneles nenuimu. Kai reikia pasiimti, darau "forward" ir tada pasiimu is tos "naujos" zinutes.
Nežinau ar po sp1 ar po kito, o girdėjau aišku IT klube. Negalima pasiimti .exe tipo attachmentų, sakė berods ViR2 ar kas kitas.
Pabandyk "Xenos Outlook File Restriction Extension" arba "DetachXP". Jos labai mažos ir viską sutvarkys! Sėkmės !
Aciu
Xena savo padare
Nu dabar virusams butu rojus, jei pasiemes reikiama faila, nebuciau vel uzdraudes atacmentu pasimemima.
Absolut is manes absolut
parasyki tikslu pranesima kuri tau rodo - kiek pamenu tai atsitinka tk po to kai instaliuoji kazkoki atnaujinima… ir kiek pamenu jo nuimti neina…
parasyki tikslu pavadinima , googleje pajieska M$ svetaijneje turetum rasti savo issvajota atsakyma…