LŽŪB draudimas - ar man vienam "***a" mala ar čia jau sistema? (antireklama)

LŽŪB draudimas - ar man vienam “***a” mala ar čia jau sistema? (antireklama)

Įvykis įvyko beveik prieš mėnesį, bet niekaip negaliu išlupti pinigų: tai byla nepersiūsta, tai pas direktorių, tai tas kuris užsiima ta byla pietauja, tai pažada perskambinti ir užmiršta, o pinigėlių kaip nėr, taip nėr. Norėčiau sužinoti ar man vienam taip “pasisekė”, ar kas nors taip pat patyrėt tą malonūmą ir kaip išsprendėt tą problemą. Manau kitais metais su LŽŪB Ne jei tiek reikia gaišt, dėl smulkmenų.

Labai normaliai ir maloniai atgavom pinigus uz sudauzyta auto. Seip jei ka tai po menesio tik pinigus perveda.

siaip draudimas visada kuo veliau atiduoda pinigus. dazniausiai ir uztrunka apie menesi…

Bent jau man už sudaužytą stikla pinigus atidave po 2 darbo dienų, po to kai pateikiau saskaita už stiklą+įdėjima, bet tai buvo LINDROS draudimas. Beje sutartyje turėtu būt parašyta, per kiek dienu jie privalo atsiskaityti su klientu. Kiek girdejau kad dauguma sako per 14 darbo dienų. Beje LINDROS neteklamuoju, kiti su ja t.p. yra tureje problemu. Beje draudimo firmos tik greitai moka issireikalauti pinigus ir klientų, ir kaltųjų, o tuo tarpu nukentejusiems atiduoti neskuba. Čia tinka posakis:
Pinigai mano (draudimo) - o savo pinigų niekam neduodu.

Na negali, tai negali sumokėti, tai bent taip ir pasakytų. Palaukčiau kur besidėsi ir tą mėnesį, nors pagal taisykles 14 dienų reikėtų. O dabar stumdo kaip sovietmečiu, priežasties nesako, žada ir neištesi, apskritai kalbėt nenori, kažkaip atpratęs esu nuo tokio aptarnavimo. Kitamet tai Ne LŽŪB

Man lietuvos draudimas didele labai suma pervede sekancia diena, kai pateikiau saskaitas uz remonta. Pati vos nenukritau. Nors daug kas skundziasi LD. Turbut kaip papuola Aš nekaltas

sprendziant is aciliepimu gausos, tai l.z.u.b. draudimo atveju reiketu kalbeti apie sistema. nebandei pasiulyti l.z.u.b. susitikti teisme, kur butu galima patikslinti ar t.p.s.v.c.a. istatyme nustatytos 14 dienu zalai atlyginti yra zemes dienos ar kokio nors jupiterio?

{c}Man lietuvos draudimas didele labai suma pervede sekancia diena, kai pateikiau saskaitas uz remonta. Pati vos nenukritau. Nors daug kas skundziasi LD.
[/quote]
Turbut kaip papuola

Būtent , kaip papuola… Šypsena

Labas

LZUBGerai

mazai kontrasto

grizau namo kai saule leidos… Šypsena

8

6

va tokie momentai mane veza

ex ziema…

sony dscf717