Lyg ir geriau nei 6`ta..

Lyg ir geriau nei 6`ta…

kas geriau? apie ka tucia??

apie zemiau buvusia mazda 6… imant tuos pacius metus… mano manymu geriau toks… man viskas juose Girtas

gerokai Mirkt

fakc, kad geriau, tik gaila, kad Lietuvoj nauju neparduoda… Reik vezht ish jav Šypsena

nu sita kurkas geriau Gerai

Legasiu neparduota? wtf? taigi parduoda…

manu manymu subaru yra daug griau uz ta mazda vien tuom kad cia subaru…ir siaip viena is mano swajoniu Myliu

o koks kainu skirtumas?

neparduoda Legacy GT, tokio, kur foto.

abi geros, sita imciau tik del to kad retesne siaip Liežuvis

Siaip subaru legacy vairuoju, dar naujesni modeli. is esmes tai labai geras automobilis, puikiai stovi kelyje ir siaip viskas gerai. Tik vienas blogis jame automatine tik 4 pavaru deze, silpna subaru legacy vieta. Na ir mieste ekonomija nesigiria. pas mane variklis 2.0 litru apie 160 arkliu, tai vilniaus kamstukuose palieku 15 litru ant simto km

grazios sitos man labai Gerai ir siaip subaru paliko gera ispudi del vaziavimo malonumo. teko vairuot impreza 2003 metu. tik va keista, kad lyjant lasejo per langu gumas Nekaltas nors masinai dar tik 4 metai buvo. mano bulkai 87 metu per langus dar nelasa Cha cha

matis, parodyk, koki “dar naujesni modeli nei shis” vairuoji? Šypsena

tegul svaigsta tas matis, ple komentaras… silpnoji subaru vieta, automatine pavaru deze Cha cha

oij b…n 2006 gale sitam modeliui padarytas faceliftas, ir silpnoji vieta ta prasme kad letai reaguoja i pedalo paspaudima. atliekant taip vadinama kick down, t.y. kai staigiai pergazuojant deze permeta i zemesne pavara taip sukelia apsukas ir vystomas didesnis pagreitejimas. visas tas dziaugsmas trunka apie sekunde. vienzo jei nesuprantat nekomentuokit. to Hollow naujesnio modelio paveiksliuka idedu