LV

LV

Kur cia?

bet tie nauji bmw kazkokie nebebandycki darosi Blogai Nežinau Cha cha

Kuklus latviškas parkingas. Nuvažiuoji į Rygą ir nebesupranti, ar kaimynai mūsų tiesiog geriau gyvena, ar pasipontavoti labiau mėgsta. ŠypsenaSąnaudos per lietų Vilnius - Ryga - Vilnius neskubant (110 ir 150) - 7,8. Žliumbia Ėdrūnė.

nieko nesuprantu,cia is kito forumo…ty nesuprantu tu giminystes saitu painiu Skaitau Pavargęs Juokiasi

Čia kaip dialogas klube “Einu atnešti viskio tau, sau ir man.”. Cha cha

Man vistik atrodo kad Latvija gyvena geriau. Bent kiek as susiduriu. O konservai *gėjus*tai kaip visada neeme paskolos is TVF, o latviai pasieme, ir latviai jau su euru ir paliubomu geriau uzdirbantys siuo metu. O lietuviai tie visi snoro bankrotai ir kitos aferos ziauriai paveike ekonomika, ypac smulkesniu imoniu ir fiziniu zmoniu.

LV masinos 21% pigesnes :d

Tas naujas Bentlis, beje, na ir taip ir anaip aš jį jau kelių skirtingų spalvų apžiūrėjau - na kažkoks jis mano skoniui nesuprantamas. Nei toks, nei anoks. O tas toliau stovintis RR, kas juokingiausia, patunintas kažkokiomis žiaunomis šonuose - keistai atrodo. Cha cha

latvijoj/rygoj daug rusu pinigu. nuvaziuok i provincija. klausimas jai iki jos davaziuosi savo prabangiuoju benvu nesudauzes vaziuokles

siaip abejoju ar latviai geriau gyvena…gal is salies atrodo,kad gerai,o ir Ryga pritraukus nemazai ruskeliu piniguotu,todel ziurint i autoparka ir atrodo,kad ok gyvena…dar ir latviu mentalitetas,jie geriau gyvens benderiuose,bet smutkes,ragelius ir naujas masinas tures,o lietuviui geriau needusiam but,bet name iscackintam

To tak, saunus laikai arteja su vid alga 3.50eur/h

koste ir senatveje koste:delfi.lt/pramogos/zmones/69-eriu-kostas-turi-ka-pasakyti-ai manuojantiems.d?id=65195345

na dabar pamatys aftopromo gigantai,kad verta statyt fabrikus salyje,kur minimumas pusantro rublio Girtas Cha cha

fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/10342901 _691681184232135_8035154370611710154_n.jpgasmenukes Gerai Juokiasi

Dar vienas pastebėjimas dėl LV ir LT kelių. Jei anksčiau LV buvo prastesni, tai sorry, bet dabat siena - Ryga tikrai geresnė atkarpa nei siena - Panevėžys. Plius, LT pusėje tų atskyrimų ir plačių tarkų per vidurį išvis nesupratau. Nekaltas

kas čia *bliamba* per žodis asmenukė? Apsvaigęs Bent jau Rygoje vaizdas, kad ten žmogai geriau gyvena Nekaltas

o kaip situacija su siena Joniskio puseje iki Rygos?

Latviai visumoj tai bb geriau gyvena. Estukai kur kas daugiu shiferiniu stogu pasikeite Cha cha Bet latviai megsta tachkas, labiau nei lietuviai. Vaziuoji per koki Rygos chruischiovkini rajona. Stovi nuliovi S-class suparkuoti Kvankt? Ten viskiu uzupiu dachriena. fasadai nx istrupeje, langai iskrite, bet pist kokia panamera igrusta i broma Šypsena

Paskutinįkart Šiauliai -> Ryga važiavau prieš kokius 3-4 metelius. Nelabai geras kelias buvo. Nekaltas