Ka daryti jei mano sunui jau 14 metu, o jis vis dar lunatikuoja.Kartais per savaite 2-3 kartus, kartais irpora menesiu nieko.O kartais kai pasiziurau ka jis nukrecia tai tikrai gera komedija galima butu pastatyti.
Pavyzdziui atbega ryte prie lovos ir klausia: kaip cia yra, kad atsiguliau be drabuziu, o dabar su visu sportiniu kostiumu apsirenges O ka ir sakyti kiek su juo visko prisnekam jo lunatikavimo stadijoj.
Bet kai ana nakti jau persiverte ir vos nenusilauze rankos tai ne juokais issigandau
Na,anksciau ir as lunatikuodavau,mama pasakodavo.Ir pati atsimenu…budavo uzmiegu savo lovoje,o prabundu visai kitoje ir visa susalusi,nes neuzsiklodavau.Mama kas nakti mane kontroliuodavo,jei eidavau i tualeta,tai vis klausdavo kur eini,ka veiksi,t.y.isitikindavo ar prabudus.Bet isaugau dabar viskas tvarkoje.
Manau ir jusu vaikas isaugs.O kas kaltas?Gal jis labai pervargsta?
Aš pati nepamenu, bet irgi būdama maža vaikščiojau per miegus. Mama vėliau pasakojo, kad vienąsyk mane rado atsidariusią balkoną ir lipančią ant krašto. Labai išsigando, o jei būčiau sumaniusi kraštu pasivaikščioti ?
Kai man suėjo kokie 7 metai, tie reiškiniai savaime liovėsi.
As irgi buve lunatizmo atveju gyvenime. Viena karta prabudus sugalvojau, kad mano lova stovi kreivai. Islipau, prisiieskojau senu laikrasciu kruvele ir, pakelus lovos krasta (o lova kelt sunkoka buvo), juos pakisau… Tada nusprendus, kad dabar viskas bus gerai, uzmigau Ryte atsibudus ir paziurejus kaip miegojau negalejau is saves nesijuokti hehe vienas lovos sonas pakiles, nes prikista laikrasciu. Taip ir negalejau paaiskint sitos nesamones
Dar noreciau tokiu komediju, bet kazkada liovesi ir nebelunatikuoju.
Pries pora dienu nakti dukra saukia (buna nakti ka nors susapnuoja blogo, tai tursenam pas ja paguleti, kol uzmigs). Zmona nuejo ir neranda antklodes, pasirodo, ta kazkokiu tai budu nukeliavo i kita kambari - nusprendem, kad dukra lunatikuot pradejo. Zmona sake, kad ji vaikysteje irgi lunatikavo - vidury nakties i mokykla eidavo
Is kur istraukete,kad nezinomoje lovoje?Lova tai zinoma,tik ne mano.
As manau,kad lunatizmas yra gana rimta problema.Ja gali suprasti tik tas,kam teko susidurti.
Is kur istraukete,kad nezinomoje lovoje?Lova tai zinoma,tik ne mano.
[/quote]
Aš turbūt pasirodysiu cinišku imbicilu, ale man, perskaičius kaip prabundama sušalus pažįstamoje, tačiau nesavoje lovoje, ši tema vis labiau atrodo tinkama svarstymui DJ gerb Dr Rydo kabinete.
Aš turbūt pasirodysiu cinišku imbicilu, ale man, perskaičius kaip prabundama sušalus pažįstamoje, tačiau nesavoje lovoje, ši tema vis labiau atrodo tinkama svarstymui DJ gerb Dr Rydo kabinete.
Vaiką reikia parodyti nervų gyditojui,tai vyksta,dėl įtampos,per didelio krūvio ir t.t ir t.t.Pas mane buvo ta pati problema,su gydtit. pagalba išsprendėm
man rodos, reikia į gydytojus kreiptis
turėjau kadaise klasioką, kuris lunatikuodavo jis ne tik iš sesės bandydavo atimti pagalvę nuėjęs į kitą kambarį, bet net iš namų išeidavo tai tėvai rakindavo duris ir slėpdavo raktą
gerai, jei lunatikavimas toks, kad niekam kitam nei sau nekenkia baisu net pagalvot, ką gali padaryt… oi oi
Iki kokiu 10 metu ash pati lunatikuodavau. Tik ash prisimenu, nes kai sushaldavau - prasibusdavau. Mano mociute bardavo mama , kad kai maza buvau , migdydavo nakti prie neuzdengto lango ir atseit menulio ryshki shviesa pakenke. kiek tiesos - nezinau. o naktimis kalbejau tai ilgai, gal iki kokiu 17-os metu