Lunaparkas Vilniuje

Lunaparkas Vilniuje Apakęs

As sulaukiau shiandie pasiulymo nuveit ten pasisupt Nekaltas Bet man kazkaip baisu Apakęs Nzn…Drovus
Tai va, patarkit ar verta eiti? Gal kas jau buvot? Ar nelabai blioga…? Pavargęs Ar patiko? Laimingas Kurios karuseles fainiausios? (ta prasme ant kuriu nepykina?) Pavargęs

Jei kartojuos, nepykit… Drovus

Neprisimenu kada lunaparke buvauNePo 1999 metu apsilankymo disneylende kazkaip net nesinori eit ant lunaparko supyniuNežinau
Gal kas buvot ir ka gero matet?Gal vertetu nubegtNekaltas

Tai vat butent. As laaabai seniai buvau Taip Bet va sulaukiau pasiulymo ish mielo vaikinuko ir dabar nzn… Nesinori, kad sublogintu mane… Cha cha

Eik tikrai nepasigalesi,labai fainu karuseliu yra.O be to ir kainos labai normaliosŠypsena

kokios? Nekaltas

o vat nesakysiuŠypsenaNueisi ir pati pamatysiMirkt

eyy…Mergyte ,zinoma eik!! 1.Ten tikrai faina.2>jai pakviete mielas vaikinas dar geriau…Taigi lauksiu atsiliepimu jau parejus ish ten Mirkt

Jei vaikinas Gerai, tai eik, gali ir nesisupt, jei ka Mirkt

mmm… pirma karta girdziu Apakęs o kurioj cia vietoj? Nekaltas

as irgi buvau Taip
ant svytuokles supausi… cyclone ar kaip ten vadinasi… 8 litukai… paaaatiko… Gerai dar i kazkoki ruosemes eiti, bet draugas sustabde, kad pavalgius geriau neit Cha cha tai ten 6lt. o brangiausias kur su gumom ir ismeta vos ne virs sporto rumu. ten 20lt. bet cia jau kaina ziauri ir patraukliai neatrodo… niu bent man…

jeigu jis moka-eikTaip
Cha cha

prie sporto rumu

moka moka Taip
tik bijau kad blioga nepasidarytu Cha cha

tai tu dar ir mane pasiimk,as prilaikysiu,kad bloga nebutuGirtasCha cha

Juokiasi Juokiasi Juokiasi

ka ten prilaikysi… Nekaltas Cha cha jei jau pasidarys tai…Girtas

shiaip ish karto galetumet kas nors patart ant ko nesisupt… Nekaltas apsidrausciau bent. Cha cha

maiseli prie burnos prilaikysiuTaipJuokiasi

Tas gumom kai buvo Kaune tai viena guma trūko Cha cha eikit išbandyt ar gerai susiuvo Cha cha

zapadlisteCha cha