Lunaparkas Vilniuje
As sulaukiau shiandie pasiulymo nuveit ten pasisupt Bet man kazkaip baisu
Nzn…
Tai va, patarkit ar verta eiti? Gal kas jau buvot? Ar nelabai blioga…? Ar patiko?
Kurios karuseles fainiausios? (ta prasme ant kuriu nepykina?)
Jei kartojuos, nepykit…
Neprisimenu kada lunaparke buvauPo 1999 metu apsilankymo disneylende kazkaip net nesinori eit ant lunaparko supyniu
Gal kas buvot ir ka gero matet?Gal vertetu nubegt
Tai vat butent. As laaabai seniai buvau Bet va sulaukiau pasiulymo ish mielo vaikinuko ir dabar nzn… Nesinori, kad sublogintu mane…
Eik tikrai nepasigalesi,labai fainu karuseliu yra.O be to ir kainos labai normalios
kokios?
o vat nesakysiuNueisi ir pati pamatysi
~Dulsineja~ rašė:
miss666 rašė:
Neprisimenu kada lunaparke buvauPo 1999 metu apsilankymo disneylende kazkaip net nesinori eit ant lunaparko supyniu
Gal kas buvot ir ka gero matet?Gal vertetu nubegtTai vat butent. As laaabai seniai buvau
Bet va sulaukiau pasiulymo ish mielo vaikinuko ir dabar nzn… Nesinori, kad sublogintu mane…
eyy…Mergyte ,zinoma eik!! 1.Ten tikrai faina.2>jai pakviete mielas vaikinas dar geriau…Taigi lauksiu atsiliepimu jau parejus ish ten
Jei vaikinas , tai eik, gali ir nesisupt, jei ka
mmm… pirma karta girdziu o kurioj cia vietoj?
~Dulsineja~ rašė:
romkee rašė:
Eik tikrai nepasigalesi,labai fainu karuseliu yra.O be to ir kainos labai normalioskokios?
as irgi buvau
ant svytuokles supausi… cyclone ar kaip ten vadinasi… 8 litukai… paaaatiko… dar i kazkoki ruosemes eiti, bet draugas sustabde, kad pavalgius geriau neit
tai ten 6lt. o brangiausias kur su gumom ir ismeta vos ne virs sporto rumu. ten 20lt. bet cia jau kaina ziauri ir patraukliai neatrodo… niu bent man…
~Dulsineja~ rašė:
Tai vat butent. As laaabai seniai buvauBet va sulaukiau pasiulymo ish mielo vaikinuko ir dabar nzn… Nesinori, kad sublogintu mane…
jeigu jis moka-eik
ForgetMe rašė:
mmm… pirma karta girdziuo kurioj cia vietoj?
prie sporto rumu
miss666 rašė:
~Dulsineja~ rašė:
Tai vat butent. As laaabai seniai buvauBet va sulaukiau pasiulymo ish mielo vaikinuko ir dabar nzn… Nesinori, kad sublogintu mane…
jeigu jis moka-eik
moka moka
tik bijau kad blioga nepasidarytu
~Dulsineja~ rašė:
moka moka
tik bijau kad blioga nepasidarytu
tai tu dar ir mane pasiimk,as prilaikysiu,kad bloga nebutu
miss666 rašė:
ka ten prilaikysi…
jei jau pasidarys tai…
shiaip ish karto galetumet kas nors patart ant ko nesisupt… apsidrausciau bent.
~Dulsineja~ rašė:
miss666 rašė:
![]()
![]()
ka ten prilaikysi…
![]()
jei jau pasidarys tai…
maiseli prie burnos prilaikysiu
Tas gumom kai buvo Kaune tai viena guma trūko eikit išbandyt ar gerai susiuvo
Dianela rašė:
Tas gumom kai buvo Kaune tai viena guma trūkoeikit išbandyt ar gerai susiuvo