<<<Apie viska biski anikdotu…
Pasiklydo naujas rusas miške. Išlipo iš mašinos, apsižvalgė ir sako: - Nu ką, tipo AAŪŪ! Važiuoja pagal visas kelių eismo taisykles gatve naujo ruso 600 mersas, sustoja prie raudono šviesoforo signalo. O į mersą diedukas su zapu tik BUUUM! Iš merso iškart iššoka keturios “spintos” skustom galvom ir jų šustriausias sako diedukui: - Tai ką, diedas, prisidirbai?! Dabar tau ragas! Diedukas: - Vyrai, bet juk taip nesąžininga, aš vienas, o jūsų keturi. Bosas pagalvojo, pagalvojo, kad diedas teisybę sako. - Gerai, Vycka, eik busi su diedu! Vycka nueina. Bet diedas vėl: - Vis tiek nesąžininga, mes tik dviese, o jūsų trys. Bosas šiek tiek susinervina: - Gerai, Darka, eik ir tu busi su diedu. O diedas vėl: - Na, dabar tai ir vėl negerai: mes tryse, o jūsų tik du liko. Bosas susinervina visai: - Diedai, klausyk, dink iš čia, o mes tarpusavy išsiaiškinsim.
Iš policijos protokolų: 1. Abiejų rankų netekęs vairuotojas, smarkiai mojavo, norėdamas pritraukti pravažiuojančių dėmesį. 2. Įtariamasis nors ir turėjo penkis brolius, vis vien buvo vienturtis. 3. Visi nukentėjusios įėjimai buvo užblokuoti, bet nusikaltėliams pavyko įsiveržti per priekį.
Du policininkai per banko apiplėšimą. Vienas sako kitam: - Tu eik į vidų, o aš už tave atkeršysiu!
Pirmas, čia antras. Atsiliepkit! Prie kino teatro muštynės, pastiprinimo nereikia, pats pabėgsiu.
Karininkas sako patriotinę kalbą kareiviams: - … ir jūs neturite nuleisti akių nuo savo priešo!.. hm… Jonaiti, ko taip į mane įsispoksojai?!
Išvedė mokytoja pionierius į ekskursiją po dangų (Dievo karalystę). Mato pionieriai daug lovų, o jose žmonės guli ir retkarčiais apsiverčia ant kito šono. Mokytoja aiškina: - Čia mirę žmonės guli, o kai apie juos anekdotą gyvieji pasako, tai šitie ant kito šono apsiverčia. - O kokie ten du ventiliatoriai? - klausia pionierius. - Tai Petka su Čiapajevu.
pats pirmas geras )
man irgi patiko
geriausiai
sitas geras o kiti seni kaip europa
geras
fajnej
visi fajni
neblogai neblogai
ejo eziukas per miska, pamate deganti tanka, ilipo ir sudege gyvas
guli buratinas dykumoj negyvas, o aplink ji kroova geniu sukasi