-<<[ Garage Inc. ]>>- Vilniaus auto.Banginiai
Sveiki, garažistai, banginiai, bei visi, kam mielas benzino kvapas
Šioje temoje mes bendraujam klausimais, susijusiais su automobiliais, tariamės kada susimatysim, ką švęsim ir kokius varžtus sukaliosim pašventę.
Visi susidomėję rašykit kas domina, kokios bėdos kankina ir pan., bet
prašom nerašinėti visokių nesamonių
Gero jums kelio
Važiuokite saugiai ir gerbkite vieni kitus
Galite aplankyti mūsų World Wide Wjob puslapį:
http://garage.esu.as
Arba užsukite penktadienio vakarais, mūsų adresas:
http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2club.club_f_reviews/241.8
7696.1…-=(1195684123
Gimme fuel,
Gimme fire,
Gimme that,
Which I desire
Nuolankus Jūsų razbainykas,
CAPONE
, to seniai reikėjo, sutinku.
Apie vakar: pagerbė mus savo apsilankymu Hollow, atvarė su savo naująja Calibra. Cool atrodo mašiniukas, tik, sakyčiau, gan keistokas vairas - gal kokių 20 cm skersmens.
Pasirodė ir Maraki su špakliavimui paruoštu Civicu. (įdomu, kodėl ji taip verkia, kai už jos civico vairo atsisėda Riccardas? )
Žinoma, buvo ir visa standartinė kompanija - VV, Mazziukas, Shpok, Jeep, Capone, Gedka666, ir t.t.
Jergutėliau, tai žiauriai nepasisekė… O juk taip jį saugojai… Užuojauta, zuikuti! Remontuosi?
Zinai,gal per daug mylejai tu ta savo masiniuka,kaip sako rusai"sglazila"…
O siaip tai uzuojauta,pati esu ta patyrusi,velniskai slykstus jausmas…
Uzuojauta Maraki ir juos Civicui, juk tiek nedaug betruko, kad jis jau butu grazus ir visas juodas
Uzuojautos Maraki.
Mano roveriuko remontas eina i gala… kaina jau pasieke 2000 Lt ir visdar kyla… oi oi oi… bet tai dar neviskas pinigai cia neskaudziausia… skaudziausia tai kad dabar 2-3 men. teks vazineti pensininko rezimu (apkatke varikliui dayt) … zapadlo…
Blyn, o toks grazus tas tavo civiciukas… Buna. Na skaitysim kad tai geras krikstas. Isivaizduju, kad su tokiu motoriuku gaziukas pats spaudziasi. Kaip sakoma: stiprybes ir kantrybes
JP.
Reikia tam ožiui kur draivint nemoka į kairę akį
O dėl faros… Daryk kaip aš visada: Alio reklama.
nu sorry aisku, bet tu ka, 2000 lt isleidai kapitalkei?
Sveikinu!Ir linkiu sekmes
Nera padeties be iseities ir gerai kad viskas gerai baigiasi
Xe xe, tu pabandyk įsivaizduoti, kaip reikia iš jo išeiti tamsoje, vienišam ir blaivam - tikrai nejauku
Man jis irgi kai buvo nelaime padejo. Geros dusios zmogus tas VV. Ir man tikrai jo gaila buvo kai ant jo cia visi taip pyko. Jus garazistai irgi - galejot juk uztart savo drauga. O gal jus jo draugu nelaikot?
Zanecikiukas
Dieve mano, o tu kas?
Buk pagarbintas VV,zmoniu drauge,zmogiskumo isikunijime,kuris visada nelaimeje padedi ir apskritai draugu neisduodi ir tt(tik ar tikrai taip;;;;0)))
Gal reikia ji ant garbes pakylos mestelt,a;))
???
maraki rašė:
aj,dar pamirshau papasakoti kaip mes vakar po ta garaza klaidziojom kol isvaziavima suradom… as jau pradejau galvoti, kad ten liksiu amziams ir mano zhiurkiu nugrauztus kaulus suras po ilgo laiko mano Civikiuke…geriausios S.Kingo tradicijos-
- garazo projektuotojus- ant muilo!
Nu tikrai pasigavom toki vaiduokli tik ko tai raudonos spalvos ir vaziuojam is paskos jis zemyn mes is paskos jis aukstyn mes irgi jis sustoja mes irgi.O givent tai noris
Patikekit, kad pirmadieni as pusvalandi klaidziojau po ta garaza kol radau isejima ir dar ant suniuko uzsiroviau. Jo projektuotojai su fantazija buvo.
Dziaugiuosi, kad civicas su savo zaviaja vairuotoja vel dziugins mus.
JP.
JEEPas rašė:
Patikekit, kad pirmadieni as pusvalandi klaidziojau po ta garaza kol radau isejima ir dar ant suniuko uzsiroviau. Jo projektuotojai su fantazija buvo.Dziaugiuosi, kad civicas su savo zaviaja vairuotoja vel dziugins mus.
Tu ka miegojai ar ka laimes tai ner tam cvekui
JP.
Ne nemiegojau. Tai kad jau ir fara Maraki rado, tai vadinasi, vel greitai vazines. Skarda ne zmogus, galima paremontuoti.
JP.