<ledo zvaigzdes> kraupu

<ledo zvaigzdes> kraupu

sestadieni 19.05 “ledo zvaigzdes” kas matete tai tikrai zinote apie ka kalbu…
lietuviai nieko nesugeba dorai padaryti. Pakwiete tas vadinamasias musu Lt zvaigzdes, turojo 2 men. mokytis ant ledo ciuozt. Nu bet kaj pamaciau kajp ten jie visi iseja PAVAISCIOJO ant to ledo tai bajk Cha cha
po truputi po truputi y geresne puse…

na taip… buvo tikrai nekas… BlogaiBlogaiBlogai
ir man tai pikta buvo kad tos olialia mergaites daug balu gawo…jos ten isvis neciuoze… Veee

JuokiasiJuokiasiJuokiasi

isejo pasiwajksciojo ir wiskasKvankt?

nežiūrėjauLiūdnas

Taip…Tai tikrai buvo siaubinga…Tikėjaus kažko geresnio, nes buvau per rusišką kanalą prisižiūrėjus rusų pasirodymų. Va ten tai šou padarydavo…

Nežiūriu tokių “šou” apskritaiNekaltas

werta nors karta paziuret, pazwengtiCha cha

istikruju gal ir gerai darai, nes tokius sou ziurint protingesnis nepasidarysi…Cha cha

nju joa… as tai sakeu daugiau nežiūrėsiu… nebent labai jau nebus ką veikt… Nekaltas nemanau kad kita kart kai rodys bus geriau kas nors… NeBlogai

nu kaj jau netoli finalo bus tas sou taj gal tada ir werta bus, gal ka naujo pasoks, o gal ir neJuokiasi

Tiesiog pamatė kokios pasisekimo sulaukė Lietuvos Šokių dešimtukas ir pabandė padaryt panašią laidą per trumpą laiką tv3… Patys matom kas gavos Juokiasi

Pažiūrėjau pradžia,bet iškart perjungiau,nes kažkokia nesąmonė.Nekaltas

taj konkurencija jukTaip

man jau atidarymas nepatikoTūsas

Man taip pat,iš vis nieko gero ten jie neparodė.Blogai

tikrai buvo klaiku… VeeeVeeeVeee ir cia tikrai labai nukopijuota nuo tu sokiu desimtuko… neidomu… NeBlogaiBlogai

pasibaisejau PiktasKandaApsvaigęs
ka jie ten tuos 2men veike, nesuprantu NekaltasNekaltasNekaltasNekaltasNekaltas

Neziurekit tokio slamsto Drovus

na jo… nebuvo labai jau ispudinga ziureti… na pagalvoju ko noreti is ju… juk pirma karta ant ledo atsistojo, kai kurie… o tie du menesei nera toks ilgas laiko tarpsnis… reikia atsiminti ir jiems reikia dirbti… negali visa diena mokintis… na is lietuvos nieko daugiau tiketis ir negalima… nemanau, kad daug zvaigzdziu moka su paciuzom vazineti…