LT-DE marsrutas
sveiki, dalyviai. penktadieni isvaziuojam paturistaut link PL, DE ir CZ. planas buvo isvaziuoti penktadieni ~15h, nes sestadieni jau planas buti Krokuvoj. bet cia vakar subalamutino, kad toks penktadienio dienos metas yra pats blogiausias, bus pasipyle visi lentkai i kelia ir iki Varsuvos vaziuosi vos ne visa nakti, jau nekalbant apie Krokuva sako geriau diena pamiegot ir isvaziuot ~23h, bet tada pusglusis ten atsirasi ryte nei miegojes, nei kazka pamatyt noresi toks
gal kas zinot kaip ten su tuo keliu penktadieniu vakarais rytu Lenkijoj?
maziau klausyt - reikia ir vaziuoji, va per varsuva nepapult vaziuot 15-18 val. butu patogu iki varsuvos nemanau, kad bus bedos - niekad man nera buve ten kamsciu…
Isvaziuociau apie 17val ir nebutu jokio vargo, vengciau Suwalku ir Lomzos, kamsciuojasi ten…
wilis meliukas, isvaziuok kada tau patogu, rekomenduociau vaziuot per lenkija diena, pasirink SAU patogu laika ir vaziuok
Aha, sekmes tada geriausia penktadieni apie 12val pajudeti is Lt kai visas srautas judes i kaimukus
Tomai, tavo atsakymo labiausiai laukiau kaip ju isvengt? vaziuot pro Lazdijus - ne?
matot, jei per daug nusitemps i nakti - mazai miegojus mazai noro bus vaikscioti po Krokuva. labai itempta grafika susideliojom visai savaites trukmes kelionei
Tomai, nepasigirsiu tiek kartu, kaip tu vaziaves per PL, bet tikrai >10x esu judejas ir man giliai budavo ph kas ten ir kur ten… vaziuoji kada reikia ir kada nori, o ne deriniesi prie “kazko”.
As dabar pro ten vazineju… Jokio srauto, ramiai atvaziuoji Bura gal zino ar Lomzoje remontus baige, nes jei ne, ten kamsciai po pora valandu laiko atimdavo… Paskutinius kelis kartus judejau pro Bialystoka. Varsuvos reikia vengti 15-19val ju laiku, nes ten tilta remontuoja kamsciai ypac penktadieni tikrai dideli…
meliukas, kartoju…as asmeniskai isvaziuoju ryte atsikeles, kada sugalvoju…6-7 h ryto… bet man dar iki sienos nuo Siauliu valandele kita dasideda Paskui per diena praspjauni Lenkija ir vakare buni Cekijoj arba DE.
Qrmi, as nesigiriu, cia ne girtis, o liudeti reikia… Matai, viskas kaip ir OK, jei nera remontu, bet jei jie yra, galima ir po pora val prarasti
Tomai, as nesakau, kad giriesi Norejau paskayt, kad tikrai tavo patirtis siuo klausimu gerokai didesne
Tiesiog mano manymu gyvenimas per trumpas, kad ji pastovei derint prie kazko… cia liecia bet ka gyvenimo srityje… ar tai bus automobilis derinamas prie kaimyno ar aplinkiniu nuomones, ar kelio pasirinkimas, laikas, kada nori isvaziuot i kelione
Visiskai nesigincyju
Ryte isvaziuoti irgi Varsuva pravaziuoti reikia iki 15val, o toliau viskas lengvai eisis
Jup, Varsuva iki 15h drasiai pravaziuodavau iki 15h tokiu laiku isvaziaves… grizt per varsuva nakti irgi yra
is lietuvos tai tik pro lazdijus. ten iki pat augustavo nei vienos furos nesutiksi. or siaip man via baltika toks nemielas kelias. o paskui per bialystoka. ten autostrada nuo bialystoko iki varsuvos
Dzheezus, o iki Wyszkow’o kada spejo padaryti?
n ublia nu oik, ne iki pat bialystoko. bet vis tiek smagu
isvaziuoji anksti ryte, velyva popiete buni krokuvoj, eini i miesta, pernakvoji ir puft tu jau visa diena gali skirt kam nori
netinka isvaziuot anksti ryte, nes dirbt reikia anksciausiai 15h galim isvaziuot