Tiems aks dar nesuprato, ar tiesiog nezino, noriu pranesti, kad sis forumas yra http://www.banga.lt ir autobanginiu klubo nuosavybe. Del to viskas kas vyksta siame forume vyksta pagal klubo nustatoma tvarka ir taisykles.
Klubo valdybos nariai yra:
Autobadas
Esmis
Viste
Rocco
Badas
Laima
Foxas
Nerealno
Savass
Hollow
Hashe
Juozas
Taip kad viskas kas cia yra daroma daroma sios valdybos sprendimu. Jai pakolkas vadovauju as. Taip kad jei kazkam yra kazkokiu neiskumu galite kreiptis tiesiai i valdyba ir pabandysim paiskinti ir spresti siuos klausimus.
Jei nenorite ar per zema tiesiai kreiptis i kluba kreipkites i Evelina_banga ir Marciux, jie mums perduos viska irgi.
Taip kad viskas kas daroma yra klubo atstovu sprendimai ir jei kas galvoja kad as cia vienas viska tvarkausi labai klysta.
Aciu uz demesi.
J.
hmmmm… parasiau tokia grazia zinute OT: ROVERISTAMS susitaikimui galvoju gal su protu i tai paziuresit, ir labai nustebau kad ji neisisaugojo, patikslinus pasirodo buvo istrynta tema. nu blin! tik zmogus idek dushia ir te tau i snuki atgal. TAI KUOM SI KARTA NETIKO TEMA? GAL "OT" NEBUVO PRIES TEMA? GAL NETEISYBE ZMONES SAKE? nenoriu pytkis bet nu verchiat, blin taip norisi kad viskas butu draugishkai ir gerai, o cia te tau. Kokie yra siulymai kaip toliau gyvenam?
Vo bl klubo narys o tik dabar suzinojau kad yra pas mus tokia kaip valdyba ir jos nariai nu cia cool
gal po metu dar ka suzinosim idomaus…
Alchemic baik putotis, gerai. Valdux parase zinute kurioje pasake, kad viskas ok susitaikem, viska sutarem ir panasiai ir paprase ta tem aistrinti visai, tam kad daugiau apie tai nebutu diskusiju ir pykciu. Manau jis tai pats patvirtins, kad nesakytum , kad as issigalvojau.
J.
Gyvenam normaliai… ir draugiskai…! Pyktis prie gero neveda ir naudos niekam neatnesa.
Siulau atkreipti demesi i kai kurias pastabas:
- auto.Banginiu forumas buvo, yra ir bus atviras visiems, kurie nori diskutuoti autotematika, taciau butina laikytis forumo vidaus taisykliu (reglamento).
- Kvieciame visus skelbti visa imanoma informacija apie vykstancius autorenginius Lietuvoje ir uz jos ribu, kviesti juose dalyvauti arba stebeti,visus skaitancius si foruma zmones, raginti palaikyti vienus ar kitus dalyvius. Taip pat, sis forumas skirtas keistis technine informacija, gauti atsakymus i rupimus Jums klausimus ir suteikti ja kitiems, papasakoti savo ispudzius ir pasidalinti Jusu kelyje sutiktomis naujovemis.
- Kadangi auto.Banginiu forumas yra klubo dalis, tai neetiska forume skleisti informacija raginancia kurti alternatyvius klubus. Tokio pobudzio informacija priestarauja forumo vidaus taisyklemis, tad busime priversti temas pasalinti. Norintiems sukurti savo kluba, siulyciau savo tikslams igyvendinti, panaudoti kitas komunikacines ir kibernetines priemones.
Tikiuosi mano pastabos liks suprastos ir isgirstos, o uzgimusieji nauji klubai taps musu draugais…!
Gerbiamasis Alchemikai shioje situacijoje kaip ir ash tapau kalchiausiu prashome ant manes labai nepykti, ash paprashiau kad shia tema ishtrintu, kad nebebutu beprasmishku ginchu…My fault, my fault. Nebsinervuok tu taip, pamirshtam ta gincha ir viskas
Pagarbiai, Valdux
Aš vis tiek laikausi savo - nors toje temoje ir nedalyvavau, bet tikraj nevertėjo jos trinti, kaip ir aplamai, per daug čia trinat, ne man vienam
užeina pamačius, kad tai ką rašei - ištrinta
. Taigi, nors autobadas ir rašė, kad neetiška reklamuoti kitų klubų kūrimą, vis tik man tai skamba naiviai ir primityviai. Jei jau est kieti
vyrai, taj gal nevertėtų bijoti konkurencijos
? O jei bijot, taj garsiai pasakykit. Vis tik, jei kuriasi roveristų ar zazistų klubai, tai tik
sveikintina, ir jei tame būtų nors kiek šio klubo indėlis, tai reikėtų
didžiuotis tuo, o ne blokuoti konstruktyvias idėjas…
wow
o kada valdyba rinkot?
negraziai cia klubo nariu atzvilgiu padaret… bet jau cia jusu reikalas
Vaikinas ir kt.: deja, niekas neleidzia per LNK reklamuoti TV3, arba per M1 - Radiocentro… arba @utos forume - auto.Banginiu arba KSK Jutos, ar kazkokio kito klubo… Tai tiesiog etikos normos bei principai…!
Niekas su nieku nezada pyktis, rietis ar kerstauti… tiesiog visi esame pakankamai suauge zmones ir galime i viska zvelgti rimciau ir atsakingiau…
Nezinau kodel daugeliui uzkliuva Juozas, gal del to, kad jis daugiausia laiko is visu musu gali skirti forumo tvarkai palaikyti… Taciau ispeju visus, kad Juozo nera ko kaltinti, nes jis bei kiti moderatoriai (autobadas bei Foxas) tvarko foruma ne kaip fizinis asmuo, bet kaip auto.Banginiu klubo igalioti asmenys. Bangos administracijai buvo pasiulytos 6 zmoniu kandidaturos, pasirinko tris. Ir visi vykdysime bendra klubo politika.
Brigita: valdyba susiformavo is pagrindiniu renginiu organizatoriu ir svetaines priziuretoju tarpo. Ju tarpe buvote ir Jus, iki tol, kol pristabdete savo veikla. Pavadinkime tai, auto.Banginiu klubo iniciatyvine grupe, siekiancia kluba paversti juridiniu asmeniu…! Visi aktyviausi nauji zmones irgi bus prijungti prie tos grupes, jei tik pareiks nora ir atliks konkrecius klubui naudingus darbus…!
Brigituke, kai jus buvote valdyboje kazkodel tokie klausimai nekilo, taip kad jei jus joje nedalyvaujate tai prasom nenusisnekineti.
J.
Vaikinas( ex Pikčiausias) raše:
Aš vis tiek laikausi savo- nors toje temoje ir nedalyvavau, bet tikraj nevertėjo jos trinti, kaip ir aplamai, per daug čia trinat, ne man vienam
užeina pamačius, kad tai ką rašei - ištrinta
. Taigi, nors autobadas ir rašė, kad neetiška reklamuoti kitų klubų kūrimą, vis tik man tai skamba naiviai ir primityviai. Jei jau est kieti
vyrai, taj gal nevertėtų bijoti konkurencijos
? O jei bijot, taj garsiai pasakykit. Vis tik, jei kuriasi roveristų ar zazistų klubai, tai tik
sveikintina, ir jei tame būtų nors kiek šio klubo indėlis, tai reikėtų
didžiuotis tuo, o ne blokuoti konstruktyvias idėjas…
Mes siaip ju kaip ir ne blokuojam. Labai viska graziai sutarem su ju iniciatyvinia ju grupe. Kad jie laikysis tvarkos ir viska kas jiems rupi del ju klubo jie aptars ROVER temoje. Kaip kazkada jei pameni buvo Motoforumas is kurio poto isaugo normalus forumas. O del diskusiju apie Roverius taigi prasom diskutuokit kiek tik norit.
J.
Aha, Juozai, valdyba ir man yra naujiena. .
O siaip sita Juozo pozicija palaikau 100%.
Autobadui: siaip jau @utos groupse karts nuo karto tikrai kalbama apie autobanginiu, auto@ ir kt. klubus ir ten tokio pobudzio zinuciu niekas netrina ir nepeikia. Atvirksciai: groupse daznokai pranesama apie ivairiu klubu renginius, planuojamus meet’us arba tiesiog tu klubu ikurima. Tikrai esu mates zinutes tiek is alfistu, tiek ir is kitu vienminciu klubu. Jei zmogus nori, tegul dalyvauja kad ir 10 klubu veikloje - tai yra laisvas jo pasirinkimas. O jei apie tokiu organizaciju egzistavima jis suzino per @utos news’us, IMHO tai tik padidina siu naujienu grupiu svarba.
hmmm… kazkaip cia daug tamsiu dalyku lenda is KLUBO veiklos.
to Valdux: viskas ok supratau, bet reikejo tema palikti tegul zmones zino apie ka kalbam nera cia nieko baisaus tame. o jeigu kalba vadinasi aktualu.
to Juozas: apie konfliktiniu sitauciju valdima jauciu nieko nesigirdejas ir neklausai kai tau bando padet. Bet cia ne mano problema, tik seip patarimas, tu savo veiksmais sukeli konfliktus o tai negerai. Nesakau kad as buvau (esu) 100% teisus, bet vistiek atkreipk i tai demesi, bus lengviau gyventi.
O kas liecia ROVER’ius: niekas niekada ir negalvojo atsiskirti nuo banginiu, tiesiog norejosi kazko ROVER’iams. O dabar gaunasi taip kad ROVER’ius norima isstumti is banginiu. ok man tai neproblema. Taigi tam kad niekam neuzkliutu vargsai ROVER’iai siulau pavadinti ROVER’IU BURELIU, a dabar gerai? bet jauciu kad visi mano geri norai banginiu link stipriai sumazejo ir dabar ziuresiu su i si KLUBA su atsargumu , nes ka jus ka jus neduok dieve netycia pasakyt kad esi kitox negu visi ir nori padaryt kazka gero kitaip.
Vsio siulau baigti diskusija. Kas nori pratesti prasome man i privat. Atsakysiu i visus klausimus.
Juozai, manaua, jau įsitikinai mano nešališkumu, tiesiog noriu pasakyti, kad jūsų drausmė dažnai per daug
užlenkta kaip CA
, ko pasekoje iškyla excesai
, aciranda daug nepatenkintų ir t.t. Todėl siūlau žiūrėti kiek liberaliau į tokias temas, kokiomis mes kalbame ar kalba kolegos roveristai
. Nemanau, kad kam nors padarysime skriaudos tokiomis diskusijomis, juo labiau, kad jos pritraukia pakankamai kolektyvo. Gal, sakau
, laix bus liepos pabaigoje po taikos
sugerti ir baigti ,šaltąjį karą"
???..
efk0nas raše:
Autobadui: siaip jau @utos groupse karts nuo karto tikrai kalbama apie autobanginiu, auto@ ir kt. klubus ir ten tokio pobudzio zinuciu niekas netrina ir nepeikia. Atvirksciai: groupse daznokai pranesama apie ivairiu klubu renginius, planuojamus meet’us arba tiesiog tu klubu ikurima. Tikrai esu mates zinutes tiek is alfistu, tiek ir is kitu vienminciu klubu. Jei zmogus nori, tegul dalyvauja kad ir 10 klubu veikloje - tai yra laisvas jo pasirinkimas. O jei apie tokiu organizaciju egzistavima jis suzino per @utos news’us, IMHO tai tik padidina siu naujienu grupiu svarba.
efkonai> ir siame forume yra skelbiami visokie kitu klubu renginiai. Kodel mes apie batus, o jus apie ratus? Kalba eina ne apie renginius, ne apie kokia nors klubo informacija ir panasiai, o apie tai, kad chebra paverte autoforuma savo norimo isteigti klubo ( burelio anot Alchemiko) forumeliu. Pradejo postinti viena po kitos temas kurios nieko bendro su Rover automobiliais neturi, tuk turi su tuo kas kur ir ka veiks, kur ir ka organizuosis. As ju paprasiau tiesiog to nedaryti be jokios tvarkos. Negi yra problema visa tai daryti vienoje vietoje, kad visi tie kuriuos domina info apie ROVER bureli uzeitu ir pasiziuretu.
Alchemic sakai norite vieteles kur galetumete bendraminciai pabendrauti , tai yra tema ROVER ten ir bendraukit iki soties , niekas jums nieko nesako ir neliecia jusu. Ar ir vel tai yr ablogai ir vel Juozas kazkuom prasikalto pries ponus ir vel jis yra blogiukas? Ir dar karta as klausiu ar tu prisidejai kuom nors prie sio klubo ir forumo populiarinimo ir tvarkymo, kad drysti reiksti kazkokias pretenzijas? Labai butu malonu gauti is taves atsakyma i paskutini klausima.
J.
Nu, Juozai, biskutuką nušvietei, taj tapo aiškiau, gal ir reikia šiokios tokios tvarkos ant Lituanijos
:…
Juozas raše:
efkonai> ir siame forume yra skelbiami visokie kitu klubu renginiai. Kodel mes apie batus, o jus apie ratus? Kalba eina ne apie renginius, ne apie kokia nors klubo informacija ir panasiai, o apie tai, kad chebra paverte autoforuma savo norimo isteigti klubo ( burelio anot Alchemiko) forumeliu. Pradejo postinti viena po kitos temas kurios nieko bendro su Rover automobiliais neturi, tuk turi su tuo kas kur ir ka veiks, kur ir ka organizuosis. As ju paprasiau tiesiog to nedaryti be jokios tvarkos. Negi yra problema visa tai daryti vienoje vietoje, kad visi tie kuriuos domina info apie ROVER bureli uzeitu ir pasiziuretu.
Alchemic sakai norite vieteles kur galetumete bendraminciai pabendrauti , tai yra tema ROVER ten ir bendraukit iki soties , niekas jums nieko nesako ir neliecia jusu. Ar ir vel tai yr ablogai ir vel Juozas kazkuom prasikalto pries ponus ir vel jis yra blogiukas? Ir dar karta as klausiu ar tu prisidejai kuom nors prie sio klubo ir forumo populiarinimo ir tvarkymo, kad drysti reiksti kazkokias pretenzijas? Labai butu malonu gauti is taves atsakyma i paskutini klausima.J.
Juozai, aishku pagarba, kad jus chia viska kuret ir t.t., bet delto nereiketu zhiureti i mumis kaip i kokius durniukus ish aukshto, butu malonu, kad i musu nuomone taip pat butu atsizhvelgiama. Problemas gal galetumem spresti bendrai.
Turiu viena pasiulyma: jei atsiranda kokia nors tema kuri neatitinka bangos keliamu reikalavimu, gal reiketu uzh jos ishmetima ish forumo prabalsuoti toje pachioje temoje pavyzdziui rodant . Surinko tokia tema sakysim penkis ar daugiau nepalaikanchius pasisakymus, tada prashau trinkit. Chia tik pasiulymas, gal turit kokiu minchiu…
Pagarbiai, Valdux
Baik bajerius, -žinai kiek tų per kelias minutes prirašys
??? Beprasmiška tokia
praktika…